107-vuotias teräsmummo paljastaa pitkän ikänsä salaisuuden: Et ikinä usko, mitä hän juo päivittäin

0:42 107-vuotias nainen jakaa salaisuutensa pitkään ikään: "En koskaan mennyt naimisiin"

Amerikkalainen nainen paljasti syntymäpäivillään pitkän ikänsä salaisuuden: hän nauttii elämästään täysillä ja juo joka päivä kokista.

Katso yllä olevasta videosta toisen 107-vuotiaan naisen, Louise Signoren salaisuus ikävuosiinsa. 

Limsojen haittapuolista on uutisoitu paljon, mutta nyt erään iäkkään rouvan salaisuus kääntää keskustelun toiseen suuntaan. 107-vuotias Frances Brassey kertoo pitkän ikänsä salaisuudeksi päivittäisen kokiksen juomisen. 

Elämästä nauttiminen takaa pitkän iän?

Fox 10 -uutiskanavan mukaan hoitokodin henkilökunta sanoo Francesin olevan vanhin asukas Hillsboroughin kunnassa, Floridan Tampassa.

Frances syntyi Montanassa lokakuussa 1912, noin kuusi kuukautta Titanicin uppoamisen jälkeen. Hoitotalon johtaja Ashley Gunter kertoo, kuinka Franes on matkustellut ympäri maailmaa aina Etelä-Amerikasta Aasiaan saakka.

Frances työskenteli sihteerinä sekä kotiäitinä. Hän jäi eläkkeelle 1980-luvulla, ja muutti Tampaan 103-vuotiaana.

Francesin poika Wayne on 71-vuotias. Poika kyläilee viikottain äitinsä luona.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Hoitokoti järjesti Francesille syntymäpäiväjuhlat ja kaikki kylän asukkaat oli kutsuttu juhliin. Tampa Bay Times –paikallislehti uutisoi Francesin juhlista. Francesin hiukset kiharrettiin kauniisti ja hän hymyilee kuvissa pinkki tiara päässään

Kun Francesilta kysyttiin, mikä on hänen pitkän ikänsä salaisuus, Frances totesi juovansa Coca-Colaa päivittäin.

Arkisin Frances herää seitsemältä, osallistuu hoitokodin aamuvenyttelyihin, katsoo televisiota, nukkuu päiväunet – ja juo kokista.

Lähteet: Fox 10Tampa Bay Times

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja