Zlatan Ibrahimovicin AC Milan hävisi rumasti ranskalaisseuralle – pysäyttääkö tätä miestä mikään?

Zlatan Ibrahimovicin edustama AC Milan taipui jalkapallon Eurooppa-liigassa aneemisen hengettömästi ranskalaisseura Lillelle maalein 0–3. Ottelun hahmo oli hattutempun pyssyttänyt Lillen turkkilaispelaaja Yusuf Yazici.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Lillen laidalla pelannut Yazici oli takonut hattutempun jo aiemmin tällä Eurooppa-liiga-kaudella Sparta Prahaa vastaan, ja nyt sama temppu toteutui Milanin vieraana.

Yazici aloitti jazzauksensa Milanossa 22. minuutilla rangaistuspotkusta, kun Alessio Romagnoli oli työntänyt hänet kumoon. Pallo painui pilkulta graniitinvarmasti maalin oikeaan nurkkaan.

Toisessa osumassa 55. minuutilla Milanin tähtimaalivahti Gianluigi Donnarumma ei ollut hereillä, ja Yazicin pompannut kaukolaukaus yllätti italialaisen.

Yazicin hatullinen oli valmis kolme minuuttia toisesta maalista. Donnarumma seurasi hölmistyneenä, kun turkkilainen sijoitti pallon rangaistusalueen rajalta vasempaan alakulmaan.

Milanin ruotsalaistähti Ibrahimovic vaihdettiin kentältä pois 62. minuutilla.

Vahvasti viime ajat jyllännyt Milan oli edellisen kerran hävinnyt ennen muutaman kuukauden koronataukoa maaliskuun 8. päivä, jolloin se taipui Serie A:ssa Genoalle 1–2.

Eurooppa-liigassa Milanille tuli nyt kahden voiton jälkeen kauden avaustappio. Lillellä on kaksi voittoa ja yksi tasapeli.