Zlatan Ibrahimovic vaiensi tähtiä pullistelleen Juventus-kopin Petri Pasasen takia – "Kaikki pysähtyivät ja jäivät katsomaan"

C Moren jalkapallostudion isäntä Petri Pasanen muistelee Virkkunen & Pasanen -vodcastissa ikimuistoista kohtaamistaan entisen seuratoverinsa Zlatan Ibrahimovicin kanssa.

Ajaxissa seuratovereina pelanneet Ibrahimovic ja Pasanen kohtasivat toisensa Mestarien liigassa vuonna 2002, kun Pasasen edustama Werder Bremen otti mittaa Ibrahimovicin Juventuksesta.

Ottelun jälkeen tapahtui jotain ikimuistoista, kun Ibrahimovic ja Pasanen juttelivat keskenään taiston tauottua.

– Pelin jälkeen vaihdettiin kuulumisia ja höpöteltiin. Sitten sanoin Zlatanille, että pystyykö hän heittämään jonkun paidan heidän kopista. Hän sanoi, että tule messiin, Pasanen muistelee Virkkunen & Pasanen vodcastissa.

Pasanen lähti Ibrahimovicin kanssa kohti tähtiä täynnä ollutta Juventuksen pukukoppia.

– Menimme pukukopin ovelle ja jäin vähän ulos. Zlatan sanoi, että tule tänne vain. Zlatan katsoi ympärilleen ja huusi: "Stop, kaikki hiljaa!". Kaikki pysähtyivät sekunniksi ja jäivät katsomaan. Zlatan sanoi ääneen: "Petri, kenen paidan haluat?", Pasanen naurahtaa.

Ibrahimovicin heitto sai Pasasen hämmentyneeksi, mutta lopulta suomalaispuolustaja pyysi oven vieressä istuneen ranskalaislegenda David Trezeguetin paitaa.

– Trezeguet oli siinä oven vieressä ja sanoin, että jos hän haluaa vaihtaa. Zlatan oli vain, että David, annas paita. Trezeguet heitti paidan ja kiitin, Pasanen jatkaa.

C Moren jalkapalloselostaja Tuomas Virkkunen ja studioisäntänä toimiva Petri Pasanen keskustelevat vodcastissaan jalkapallomaailman puheenaiheista. Uusimmassa jaksossa kaksikko pureutuu kohun nostaneeseen Superliiga-hankkeeseen. Kaikki jaksot katsottavissa kokonaisuudessaan mtv.fi-palvelussa tai cmore.fi-suoratoisopalvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat