Zlatan Ibrahimovicilta kovaa puhetta NHL-vierailun yhteydessä: "Olisin ollut maailman paras jääkiekossa"

Mikko Rantanen ilmiliekeissä – tehoili 1+3 0:43

Yhdysvaltojen MLS:n Los Angeles Galaxyn paidassa palloileva ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic vieraili Los Angeles Kingsin ja New York Islandersin välisessä NHL-ottelussa. Mies sai kunnian pudottaa ottelun avauskiekon.

Ibrahimovicilta kyseltiin kiekon pudottamisen jälkeen Galaxyn kahdesta viimeisestä ratkaisevasta ottelusta. Seura tarvitsee molemmista otteluistaan voitot ja se tarvitsee apua myös muilta joukkueilta.

– Uskon, että selviämme siitä. Tarvitsemme kaksi voittoa ja toivon mukaan edellä olevat joukkueet menettävät pisteitä. Jos pääsemme pudotuspeleihin, niin silloin kukaan ei halua meitä vastaamme, sillä pystymme ja tulemme voittamaan kaikki siellä, Ibrahimovic latasi.

Ruotsalaiselta kuulosteltiin sitä, miten hän on viihtynyt uudessa kotikaupungissaan Los Angelesissa.

– Asukkaat täällä ovat sanoneet, että olen parasta, mitä kaupungille on tapahtunut Kobe Bryantin lopettamisen jälkeen. Viihdyn erittäin hyvin, olen iloinen ja yritän antaa mahdollisimman paljon takaisin erinomaisilla esityksillä viheriöllä, Ibrahimovic kertoi.

Ja kun kyseessä oli vierailu jääkiekko-otteluun, kysyttiin totta kai tähdeltä myös jääkiekosta. Ibrahimovicilta kysyttiin, olisiko hän ollut maailman paras jääkiekossa, jos olisi valinnut lajin jalkapallon sijaan.

– Aivan varmasti. Sillä itseluottamuksella, joka minulla on, yhdistettynä kovaan työmoraalini ja itseni uskomiseen. Mitä tahansa olisin päättänyt tehdä, olisin tullut siinä parhaaksi. Filosofiani on, "miksi olla hyvä, kun voit olla paras", Zlatan totesi.

LA Galaxy pelaa seuraavan ottelunsa vieraskentällä 22. lokakuuta Minnesotaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat