Zlatan Ibrahimovic pelästytti joukkuekaverin – "En tulisi tekemään mitään, mikä ärsyttäisi häntä"

Ruotsalaisen jalkapallotähden Zlatan Ibrahimovicin olemus sai LA Galaxyn Chris Pontiuksen ensin varuilleen, keskikenttäpelaaja paljastaa.

Ibrahimovicilla on maailmantähtenä myös maailmantähden elkeet ja myös suhteellisen karski habitus. Kun Z astuu uuteen paikkaan sisään, tilanne ei ole vähemmän meritoituneelle pelurille aina helppo.

Varpaisillaan oli alkuun myös Chris Pontius, joka pelasi ensimmäisen LA Galaxy -kautensa Ibrahimovicin tavoin viime vuonna.

– Olettaisin, että kukaan ei iskenyt Zlatania tarpeeksi lujaa ärsyttääkseen häntä. En itse todellakaan aikonut tehdä sitä, joten päästin hänet helpolla. Hän on aika uhkaava jätkä. Ennen kuin tunsin hänet, en aikonut tehdä mitään, mikä ärsyttäisi häntä. Nyt on eri lailla, Chris Pontius sanoi ESPN:n mukaan.

LA Galaxyn toinen keskikenttämies Sebastian Lletget jakoi hiukan samansuuntaisia kommentteja.

– Luulen, että jos olisimme oppineet tuntemaan "Ibran" nopeammin, jos olisimme tienneet hänen persoonansa paremmin, olisimme potkineet häntä lujempaa. Emme kuitenkaan tienneet, mitä odottaa tuolloin. Nyt saamme aina hyvät naurut, Lletget kertoi.

Naurujen saamisesta puheen ollen: Ibrahimovicilla oli Pontiuksen mukaan alkuunsa vaikeuksia joukkuekaveriensa nimien kanssa.

– Meni kolmisen viikkoa ennen kuin hän osasi nimeni. Oli muutamia jätkiä, joiden nimet hän sotki aika pahasti jopa sen jälkeen, mikä oli aika hauskaa. Hän kutsui Perry Kitcheniä "Keviniksi" tyyliin kuukauden.


Lue myös:

    Uusimmat