Taattua Zlatania! Ibrahimovic ratkaisi voiton jäätävällä rankkarilla – kommentti kruunasi kakun

Ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic ratkaisi LA Galaxylle 2–1-voiton Portland Timbersiä vastaan MLS-liigassa rangaistuspotkumaaleillaan.

Ibrahimovic oli ollut joukkueensa kaksi edellistä ottelua sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta palasi näyttävästi kehiin. Ensin hän vei joukkueensa 33. minuutilla pilkulta 1–0-johtoon sijoittamalla pallon vasempaan alakulmaan (video alla). 

Jeremy Ebobisse toi Portlandin avausjakson lopulla tasoihin, mutta toisella jaksolla verkkoa heilutti jälleen La Galaxyn ruotsalaisässä.

Ibrahimovic teki 2–1-voittomaalin 65. minuutilla niin kutsutulla Panenka-rangaistuspotkulla, jossa pallo nostetaan kevyesti maalin keskelle maalivahdin aavistaessa johonkin suuntaan.

Ibrahimovic chippasi pallon eleettömällä roikulla maaliin, samalla kun Portland-maalivahti Jeff Attinella kauhoi tyhjää (video alla). 

Keltaisen kortin ottelun loppupuolella ottaneeen Ibrahimovicin kommentti kruunasi kakun.

– Yritän auttaa joukkuetta parhaalla tavalla. Paras tapa on tehdä maaleja, Zlatan virkkoi LA Galaxyn Twitterissä jakamassa

.

LA Galaxylla on nyt tältä kaudelta tilillään kolme voittoa ja yksi tappio. Portlandin saldona on yksi tasapeli ja kolme tappiota.


Lue myös:

    Uusimmat