Mainos

Zac Efron kertoo, miltä tuntui näytellä kuuluisaa sarjamurhaajaa – löysi itsestään yhtäläisyyksiä Ted Bundyn kanssa

Disney-elokuvasarja High School Musicalista tuttu Zac Efron näyttelee uutuuselokuvassa sarjamurhaaja Ted Bundya.

Näyttelijä Zac Efron tähdittää tositapahtumiin perustuvaa Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile -elokuvaa, joka kertoo sarjamurhaaja Ted Bundyn tarinan tämän tyttöystävän näkökulmasta. Sen ensi-ilta oli Sundance-tapahtumassa 26. tammikuuta.

Ted Bundy oli yhdysvaltalainen sarjamurhaaja, joka murhasi väkivaltaisesti useita naisia 70-luvun aikana. Uhriluku on vielä tänäkin päivänä epäselvä, mutta ennen vuonna 1989 tapahtunutta teloitustaan, Bundy tunnusti yhteensä 30 murhaa.

Variety-lehden haastattelussa Efron kertoo, elokuvaa varten hän laihdutti syömällä pelkästään kasvispohjaista ravintoa. Hän myös opiskeli Bundyn eleitä hänestä otetun kuvamateriaalin perusteella. Sen katsominen oli Efronin mielestä pelottavaa, koska löysi itsestään yhtäläisyyksiä Bundyyn.

– Minä ja Ted kannamme itsemme samalla tavalla. Meillä on tiettyjä maneereja. Hänestä huomaa, että hän on hieman ujo. Hän on hyvä puhuja, mutta peittää ahdistuksensa leveällä hymyllä, Efron kuvailee.

Videoiden ohella Efron tapasi myös ihmisiä, jotka tunsivat Bundyn. Efronin mukaan ihmisten oli ollut vaikea uskoa, että Bundyn kaltainen mies tekisi sellaisia rikoksia, joita hän teki.

– Se tekee hänestä vieläkin kiehtovamman, koska lähes jokainen hänen ympärillään rakasti häntä. Jopa vankilassa olleet nauttivat ajastaan Bundyn seurassa.

Sarjamurhaajan näytteleminen ei ollut helppoa. Efron kertoo, että hän tunsi olevansa vastuussa siitä, että elokuva on rehellinen kuvaus Bundysta.

– Tunsin vastuuta siitä, ettei elokuva ole ylistys Ted bundya kohtaan tai ihannoiva kuva hänestä. Se on varmasti psykologinen tutkimus siitä, millainen hän oli.

Lähde: Variety

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja