YouTube päivittyi uuden iPadin myötä

Apple paljasti maanantaina uuden iPhonen ja uuden iPad Pron. Tablettijulkstuksen vanavedessä YouTube on julkaissut iOS-sovellukseensa päivityksen, joka on erityisen mieluisa nimenomaan iPad-käyttäjille.

Uusimman YouTube-päivityksen tärkeimmiksi ominaisuuksiksi nousevat Slide Over- ja Split View -tuki. Slide Overilla tarkoitetaan mahdollisuutta pyyhkäistä iPadilla näytön oikeasta laidasta valikko ja avata siihen sovellus aiemmin käytössä olleen sovelluksen päälle. Alkuperäinen sovellus jää näkyviin, mutta ei ole sillä hetkellä käytössä.

Split View taas on rehellinen jaetun ruudun tila, jossa kaksi sovellusta jakavat ruutualan tasan ja molempia voi käyttää samanaikaisesti. Slide Over ja Split View ovat olleet tarjolla iOS 9:n julkaisusta lähtien ja nyt niistä on iloa myös YouTubea käytettäessä.

Moniajotuen lisäksi Google on korjannut videosovelluksestaan verkkolinkkeihin liittyvän bugin ja muuntanut hieman navigointia vaakatilassa. Uusitun YouTube-sovelluksen löydät tietysti Applen App Storesta.

Lue myös:

    Uusimmat