Yölinnun Silmu ylistää Päivi-rakastaan: Hän on pelastaja, enkeli ja varaäiti

Yölintu-orkesterin Simo Silmu kirjoittaa blogia uuden puolisonsa kanssa.

Laulaja Simo Silmu ja hänen rakkaansa Päivi avautuvat suhteestaan tammikuun puolessa välissä perustetussa Päivinsilmukoita-blogissaan.

Päivi kertoo esittelytekstissään olevansa neljänkymmenen kieppeillä oleva kauneudenhoitoalan ammattilainen, parturikampaaja ja tradenomi, jolla on teini-ikäinen poika.

– Mieheni kanssa olemme tunteneet toisemme toista kymmentä vuotta, joista suurin piirtein viimeiset viisi vuotta olemme olleet todella hyviä ystäviä. Ja sitten rakastuimme. Parisuhteemme aikaa minun on vaikea määritellä, koska suhteemme ei alkanut ehkä kaikkien virallisten normien ja sääntöjen mukaan, Päivi kirjoittaa.

"Tavallinen perusjunttura"

Silmun rakas kertoo, ettei pariskunnan elämä ole muutenkaan säännönmukaista tai normaalia.

– Joka tapauksessa viimeiset pari vuotta olemme olleet yhdessä aina. Mieheni on Simo Silmu, suomen kansan tuntema iskelmämusiikin monitaituri. Jep, juuri se Simo. Se Yölinnun Simo. Se Simo, sen TV:n kokoisen haitarin takaa.

– Minullekin hän on kaikkea tuota, mutta sen lisäksi hän on tavallinen perusjunttura, rakas mieheni. Arvostan Simon musiikillista menestystä tietysti (tietäen myös siitä maksetun hinnan) ja aina Simon keikkoja kuunnellessani ja katsoessani hän on minun idoli. Mutta tavallisessa arjessa ja elämässä hän ei ole minulle sen enempää superstara, kuin on kukaan muukaan läheisistäni.

Yölintu-tähti kertoo olevansa atleettinen muusikonretku, joka tituleeraa itseään melkoiseksi some-haiksi. Päivi-rakastaan hän kehuu monin sanoin.

– Niin, Päivihän on mulle rakas, semmoinen huolehtija (ihan oikeesti!!), semmoinen "vara-äiti", pelastaja, enkeli, ymmärtäjä, monen taitaja ja toimeen tarttuja. Riittiköhän nää?  No, mutta ilman en nyt tätäkään tässä kirjottaisi, Silmu kirjoittaa.

Simo Silmu erosi 1,5 vuotta sitten pitkäaikaisesta kumppanistaan Piiasta. Naimisissa he olivat kolme vuotta.

Päivin ja Simon blogiin tästä linkistä.

Blogista uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja