Yö-yhtyeen potkuriidan puinti alkaa käräjillä, Olli Lindholm MTV:lle: "En tiedä yhtään, mitä siellä tapahtuu"

Olli Lindholm, mikä on oudointa mitä on tapahtunut Yön keikalla? 0:38

Yö-yhtyeestä potkut joulukuussa 2016 saanut basisti Jukka Lewis vaatii yhtyeen nokkamies Olli Lindholmilta 35 000 euron korvauksia. Asian käsittely alkaa tänään Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

Olli Lindholm kertoo, mikä on ollut oudoin sattumus Yön keikalla. Katso video yllä!

Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholm antoi potkut yhtyeen basisti Jukka Lewisille ja kitaristi Daffy Terävälle joulukuussa 2016.

Viime vuoden lopulla uutisoitiin basisti Lewisin tehneen Pirkanmaan käräjäoikeuteen kanteen, jossa hän vaatii Lindholmilta 35 000 euron korvauksia saamatta jääneistä esiintymispalkkioista.

– Emme ole puhuneet tapahtuneen jälkeen kertaakaan. Enkä tiedä, haluaisivatko he puhuakaan, Olli Lindholm sanoo MTV:n haastattelussa.

– Siitä on tehty paljon isompi asia kuin se on. Mutta se on yleensä hyvin kipeä se ratkaisu (ero), eikä siinä enää halua olla tekemisissä puolin eikä toisin. Siinä on väistämättä ollut monta vuotta kaikkea tosi hienoa, mutta sitten on vain tultu niin sanotusti tien päähän.

Asian käsittely alkaa tänään keskiviikkona 29. elokuuta käräjäoikeudessa. Todistajina kuullaan Yön entisiä ja nykyisiä muusikoita sekä taustajoukkoja.

– En tiedä yhtään, mitä siellä tapahtuu. Pari päivää istutaan käräjillä ja kuukauden päästä tulee päätös, Lindholm sanoo.

Yö julkaisee uransa 22. studioalbumin Mitä jos mä rakastan sua 7. syyskuuta. Jukka Lewis ja Daffy Terävä soittavat nykyään Jay Lewis Gang -kokoonpanossa.

Lue myös:

    Uusimmat