Mainos

Iskelmä: Lindholm antoi Yö-muusikolle potkut tekstiviestillä: "Ollia ei ole tunnistaa samaksi ihmiseksi"

Yö-yhtye irtisanoi kitaristinsa ja basistinsa yllättäen bändin juhlakonserttien jälkeen. 

-yhtyeen basisti Jukka "Jay" Lewis julkaisi torstaina 15. joulukuuta Facebook-sivullaan tiedon, jonka mukaan hänet ja yhtyeen kitaristi Asko "Daffy" Terävä on potkittu ulos yhtyeestä.


Lewis kertoo Iskelmän haastattelussa, että yhtyeen nokkamies Olli Lindholm ilmoitti potkuista tekstiviestillä. 

– Sain tekstiviestin asiasta. Olli Lindholm kirjoitti, ettei voi enää nousta samalle lavalle minun ja Daffyn kanssa. Kiitos ja piste, hän kertoo.

Lewis on soittanut yhtyeen riveissä vuodesta 1999 saakka. Hän toteaa olevansa erityisen pahoillaan siitä, että Lindholm ei kertonut asiasta kasvotusten. 

Basistin mukaan yhtyeen sisällä on ollut kitkaa jo pitkään. Lewis kertoo Iskelmällä, että hän ja Lindholm eivät ole olleet puheväleissä viime kesän jälkeen ja että he ovat vaihtaneet vain satunnaisia viestejä.

– Tämä ei ole bändi ollut ikiaikoihin, me olemme vain siellä töissä, se on hänen show'nsa. Olli hoitaa kaiken siellä ja päättää kaikesta. Emme ole olleet puheväleissä pitkiin aikoihin.

– Olli on muuttunut niin paljon viimeisten viiden vuoden aikana, että häntä ei ole tunnistaa samaksi ihmiseksi. Hänelle sen myös siinä sanoin. Hirveän vaikeaa tavallaan löytää samaa Ollia, joka oli ennen bändikaverina. Hän myönsi itsekin muuttuneensa, mutta siihen se viestin vaihto jäi, Lewis toteaa.

Olli Lindholm vahvisti erouutiset MTV.fin haastattelussa, muttei halunnut kommentoida asiaa sen enempää.

Lähde: Iskelmä

Juttua korjattu 15.12. kello 19.40: Aiemmin lähteeksi kerrottiin virheellisesti Voice. Kyseessä on alun perin Iskelmän haastattelu. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja