Olli Lindholm antoi potkut Yö-yhtyeestä – Jukka "Jay" Lewis paljastaa uutuuskirjassa, millaisen viestin hän sai

Yö-yhtyeen entinen basisti kertoo omaelämäkerrassaan, kuinka hän sai aikoinaan potkut Olli Lindholmin luotsaamasta Yö-yhtyeestä.

Jukka "Jay" Lewis kertoo tuoreessa omaelämäkerrassaan Yöstä valoon (Bazar 2019), millaisen viestin hän sai jo edesmenneeltä Yö-yhtyeen keulakuvalta, Olli Lindholmilta, saadessaan potkut yhtyeestä. Lindholm oli jättänyt Lewisille ensin ääniviestin, joka ei ollut saapunut perille. Tämän jälkeen Lindholm oli kirjoittanut tekstiviestin Lewisille.

– Etkö sää kuunnellut mun puheviestin ja tiedä missä mennään? En vaan enää pysty nouseen teidän kanssa lavalle. Kiitos kaikesta. T: Olli, Lewis kertoo viestissä lukeneen.

Lindholm ilmoitti yllättäen joulukuussa 2016, että Lewis ei ole enää mukana Yö-yhtyeen toiminnassa. Ilmoitus oli Lewisin mukaan vastoin aiemmin sovittua keikkasuunnitelmaa. Lewis kertoo käyneensä tuolloin läpi suuria tunteita.

– Istun sängylläni ja tärisen. Nytkö se kaikki loppui, ajattelen, ja tuntuu siltä kuin olisin juuri ollut onnettomuudessa tai joku läheinen olisi kuollut. Taidan olla sokkitilassa. Paleltaa ja tutisuttaa, hän kirjoittaa.

– Jälkikäteen ajateltuna olisi varmaankin ollut viisainta lähteä itse ajoissa Yöstä, mutta en ole sitä tyyppiä, joka jättää muut pulaan tai ajattelee vain itseään, kirjassa summataan.

Yö-yhtyeen entinen basisti Jukka "Jay" Lewis vaati 35 000 euron korvausta Lindholmilta. Käräjäoikeus kuitenkin hylkäsi kanteen ja Lewis joutui maksamaan Lindholmin oikeudenkäyntikulut.

Lähde: Yöstä valoon (Bazar 2019)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja