Mainos

Olli Lindholm antoi potkut Yö-yhtyeestä – Jukka "Jay" Lewis paljastaa uutuuskirjassa, millaisen viestin hän sai

Yö-yhtyeen entinen basisti kertoo omaelämäkerrassaan, kuinka hän sai aikoinaan potkut Olli Lindholmin luotsaamasta Yö-yhtyeestä.

Jukka "Jay" Lewis kertoo tuoreessa omaelämäkerrassaan Yöstä valoon (Bazar 2019), millaisen viestin hän sai jo edesmenneeltä Yö-yhtyeen keulakuvalta, Olli Lindholmilta, saadessaan potkut yhtyeestä. Lindholm oli jättänyt Lewisille ensin ääniviestin, joka ei ollut saapunut perille. Tämän jälkeen Lindholm oli kirjoittanut tekstiviestin Lewisille.

– Etkö sää kuunnellut mun puheviestin ja tiedä missä mennään? En vaan enää pysty nouseen teidän kanssa lavalle. Kiitos kaikesta. T: Olli, Lewis kertoo viestissä lukeneen.

Lindholm ilmoitti yllättäen joulukuussa 2016, että Lewis ei ole enää mukana Yö-yhtyeen toiminnassa. Ilmoitus oli Lewisin mukaan vastoin aiemmin sovittua keikkasuunnitelmaa. Lewis kertoo käyneensä tuolloin läpi suuria tunteita.

– Istun sängylläni ja tärisen. Nytkö se kaikki loppui, ajattelen, ja tuntuu siltä kuin olisin juuri ollut onnettomuudessa tai joku läheinen olisi kuollut. Taidan olla sokkitilassa. Paleltaa ja tutisuttaa, hän kirjoittaa.

– Jälkikäteen ajateltuna olisi varmaankin ollut viisainta lähteä itse ajoissa Yöstä, mutta en ole sitä tyyppiä, joka jättää muut pulaan tai ajattelee vain itseään, kirjassa summataan.

Yö-yhtyeen entinen basisti Jukka "Jay" Lewis vaati 35 000 euron korvausta Lindholmilta. Käräjäoikeus kuitenkin hylkäsi kanteen ja Lewis joutui maksamaan Lindholmin oikeudenkäyntikulut.

Lähde: Yöstä valoon (Bazar 2019)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja