Italian EM-tähti romahti Suomi-pelin Eriksen-episodista – dokumentti paljastaa joukkuekaverin esimerkillisen toiminnan

5:23
Tulosruutu raportoi Christian Eriksenin sydänpysähdyksestä kesäkuussa.

Tanskan ja Suomen välistä jalkapallon EM-kisojen lohkovaiheen ottelua seuranneet Italian pelaajat järkyttyivät syvästi Christian Eriksenin tilanteesta. Italialaisen Rai 1:n dokumentti Sogno Azzurro osoittaa, miten Leonardo Bonucci tarjosi tuolloin tukeaan Nicolo Barellalle.

Euroopan mestariksi sittemmin kruunattu Italia seurasi kesäkuussa pelattua Tanskan ja Suomen välistä taistoa harjoituskentällä. Monet italialaisista järkyttyivät ja tärisivät, kun Interiä seurajoukkuetasolla edustava Tanskan keskikenttätähti Christian Eriksenin lyyhistyi kentän pintaan.

Maalivahti Gianluigi Donnarumma ei esimerkiksi pystynyt katsomaan tapahtumia.

– Muut katsoivat, mutta minä olin niin järkyttynyt, etten pystynyt katsomaan. Tunsin oloni tyhjäksi sisältäni, Donnarumma kuvaili.

Italian tähtiin niin ikään lukeutunut keskikenttäpelaaja Nicolo Barella oli myös poissa tolaltaan ja purskahti itkuun seurajoukkuekaverinsa tilanteelle. Sogno Azzurro -dokumentissa näkyy, että keskuspuolustaja Leonardo Bonucci tarjosi tuolloin auttavaa kättään ja vei Barellan käsi kaulalla sivuun.

Hetkestä on julkaistu kuvaa Twitterissä.

Eriksen sai Suomea vastaan pelatun ottelun avausjaksolla sydänpysähdyksen. Hän on saanut sittemmin rytmihäiriötahdistimen ja hänen vointinsa on ollut raportoidusti vakaa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja