Mainos

Yllätys suorassa lähetyksessä: Lemmenkipeä sika lähenteli reportteria sinnikkäästi – ”Hyvää huomenta, meillä on ongelma”

Suorassa lähetyksessä voi tapahtua mitä vain. Sen sai huomata kreikkalaisreportteri yrittäessään raportoida ankarien sateiden aiheuttamista tuhoista Kinetan kaupungissa Kreikassa.

Sateista puhumisesta ei tullut mitään, sillä paikalle oli sattunut suuri emakkosika, jolla oli muut asiat mielessä. Se näykki ja ahdisteli toimittaja Lazos Mantikosta heti lähetyksen ensi sekunneista alkaen.

– Hyvää huomenta! Meillä on täällä ongelma, Mantikos sanoi The Guardianin mukaan.

– Giorgios, kuuletko minua? Meillä on täällä sika, joka on jahdannut meitä koko aamun. Olen pahoillani, mutta en voi pysähtyä, sillä se puree minua.

Twitterissä leviää video naurunremakan uutisstudiossa aikaan saaneesta tilanteesta. Jos Twitter-upotus ei näy yllä, niin katso video linkin kautta.

Me too -liike ei ole lyönyt vielä läpi kreikkalaiseläinten keskuudessa, sillä emakko jatkoi ”aggressiivista flirttiään” kiihkeästi vastalauseista huolimatta.

Tilanne sai tilannetta seuraavaan studiohenkilökunnan hihittelemään, vaikka lähetyksen piti keskittyä vakavaan tilanteeseen Kinetassa.

– Lazos, koska tilanne on traaginen Kinetassa, niin yritä saada välisi sovittua sian kanssa, studioisäntä Giorgos Papadakis sai sanottua.


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja