Yllättävä pari! Love Islandista tuttu Josefiina pusuttelee somevideolla samalla kaudella mukana olleen sinkkumiehen kanssa

Josefiina, 23, Helsinki 0:46
Katso myös: Josefiinan Love Island Suomi -esittelyvideo

Vaikuttaa siltä, että neljännen kauden Love Island Suomi -porukasta on syntynyt jälkikäteen uusi pari.

Haku Love Island Suomi -ohjelman tulevalle kaudelle on parhaillaan käynnissä. Ohjelman neljänneltä, kesällä 2023 esitetyltä kaudelta tuttu Josefiina postasi taannoin TikTok-tililleen videon, jossa hän esiintyy niin ikään ohjelman nejänneltä kaudelta tutun Sonjan kanssa.

Yllättäen kameran eteen astelee myös samaiselta kaudelta tuttu sinkkumies Joonas, joka kaappaa Josefiinan syleilyynsä. Kaksikko vaihtaa videolla suudelman.

– Vuosi sitten lähdettiin elämämme seikkailuun Espanjaan ja monelta osin reissusta tuli aika ikimuistoinen, Josefiina kirjoittaa videoonsa liitetyssä tekstissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Josefiina ja Joonas poseeraavat yhdessä myös Josefiinan tuoreessa Instagram-postauksessa. Julkaisu on kerännyt ihastelevia kommentteja.

– Niin söpö pari olette, ihanaa, että löysitte vihdoin toisenne, yksi kirjoittaa.

– Ihania olette, toinen ihastelee.

– Ihana pari! kolmas kommentoi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Josefiina heilasteli rakkauden saarella Nikon kanssa, ja kaksikko sijoittui finaalissa toiselle sijalle. He poistuivat Love Islandilta yhdessä, mutta vain muutaman viikon kuluttua Love Island Suomi -kauden päättymisestä he kertoivat Instagram-tileillään jatkavansa matkaa erillään.

Joonaksella puolestaan oli rakkauden saarella useampi pari. Hän putosi ohjelmasta noin kuukauden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat