Yllättävä aluevaltaus – Victoria ja Daniel yhteistyöhön jättivaateketjun kanssa

Lapset pääsevät pian käyttämään kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin suunnittelemia vaatteita ja asusteita.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel sekä parin hyväntekeväisyysjärjestö Gen-Pep ovat suunnitelleet H&M:lle vaatemalliston, jossa on käytännöllisiä ja sporttisia tuotteita lapsille.

Gen-Pep perustettiin viime kesänä ja sen tavoitteena on saada lapset ja nuoret pitämään huolta kunnostaan ja terveydestään. Teema on erityisen lähellä prinssi Danielin sydäntä. 

H&M:n tiedottaja Joanna Morell kertoo, että idea on lähtöisin Gen-Pep-järjestöltä. 

– He ottivat meihin yhteyttä viime keväänä. Meille oli itsestään selvää, että haluamme olla mukana aloitteessa ja inspiroiduimme siitä suuresti, Morell toteaa Expressenin haastattelussa.

Mallistoa kuvaillaan moderniksi urheilumallistoksi, jossa tärkeintä on käytännöllisyys ja nuoria houkutteleva ulkonäkö. Yksi kriteeri on myös edullinen hinta, jotta malliston tuotteet ovat mahdollisimman monen saatavilla. 

– Mallistosta on saatavilla kaikkea, mitä lapset ja nuoret haluavat ja tarvitsevat aktiiviseen vapaa-ajan viettoon, Morell summaa.

Mallisto saapuu kauppoihin tammikuussa 2017. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 39,90 kruunusta 149 kruunuun, eli noin neljästä eurosta noin 15 euroon.

Kruununprinsessa Victorialla on ollut jo pitkään lämpimät suhteet H&M-ketjuun. Yhtiön toimitusjohtaja Karl-Johan Persson ja tämän vaimo Leonie ovat kruununprinsessaparin lähimpiä ystäviä.

Victorian yllä on nähty usein H&M:n designia. Hän edusti esimerkiksi prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian häissä H&M:n mallistoon tilaustyönä tehdyssä iltapuvussa. 

Lue myös:

    Uusimmat