Suomalaisbrändin asu päätyi kruununprinsessa Victorian ylle – Luhdan konsernin PR-päällikkö kertoo: "Hieno hetki suomalaiselle muodille"

Prinsessa Victoria on saapunut Suomeen – MTV seuraa 4:24
Katso videolta, kun prinsessa Victoria saapuu Hanasaareen!

Luhdan konsernin PR-päällikkö Henna Mäkelä pitää kruununprinsessa Victorian asuvalintaa suomalaisia, suomalaisuutta ja suomalaista designia arvostavana.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria  ja hänen puolisonsa prinssi Daniel saapuivat keskiviikkona 20. syyskuuta kaksipäiväiselle vierailulle Suomeen. Keskiviikkona 20. syyskuuta tulee kuluneeksi 50 vuotta Hanasaaren perustamissopimuksen allekirjoittamisesta, ja sen kunniaksi Hanasaaressa järjestettiin juhlaseminaari, jossa kruununprinsessa vieraili ja piti puheen.

Kruununprinsessa saapui Hanasaareen yllään suomalaisen Ril’s-muotibrändin antiikinvihreä housupuku ja kietaisupaita. Victorialle Suomen-vierailua varten asuja ehdottaneen Luhdan konsernin PR-päällikkö Henna Mäkelä kertoo MTV Uutisille, että suomalaisdesignin päätyminen kruununprinsessan ylle on vuosien brändityöskentelyn ja suhdetoiminnan tulos. 

Haluamme antaa paljon arvostusta sille, että kun kruununprinsessa Victoria saapuu Suomeen, niin hän valitsee pukea päälleen suomalaista designia. Suomalaisen muodin parissa työskentelevänä lämmittää sydäntä, ja arvostan suuresti sitä, että Victoria haluaa arvostaa suomalaisia, suomalaisuutta ja suomalaista designia, hän sanoo.

Mäkelä kuvaa Victorian olevan tyylikäs kuninkaallinen, joka ymmärtää laadun päälle ja haluaa pukeutua ajattomasti sekä vastuullisesti.

Mäkelä pitää ilahduttavalla tavalla samaistuttavana sitä, että Ruotsin kruununprinsessa pukeutuu suomalaiseen designiin. Hän uskoo, että Victorian asuvalinnalla on vaikutusta myös tuotteen myyntiin. 

Mäkelä toivoo näkevänsä samaisen housupuvun Victorian yllä myöhemmissäkin yhteyksissä. 

– Hieno hetki suomalaiselle muodille, hän summaa.

Juttua muokattu 20.9. kello 21:50: Täsmennetty sitaatteja.

Lue myös:

    Uusimmat