Ylläs: Sampo avautuu lavakammostaan

Ylläs – huipulla tuulee -sarjan uusimmassa jaksossa Sampo joutui kauhukseen lavalle zumbaamaan. Tilannetta ei auttanut se, että mies kärsii yhä lavakammosta.

Ylläs – huipulla tuulee -sarjan kahdeksannessa jaksossa kyläkauppias Sampo laittoi itsensä tosissaan likoon. Kyläkaupan talviteltta on auennut, ja yhtenä ohjelmanumerona on saada Ylläs ennätyskirjoihin – tanssimalla. Tarkoitus on saada mahdollisimman paljon väkeä vatkaamaan lanteitaan zumban tahtiin, ja Sampo osallistui yritykseen lavalta käsin.

– En ole hermostunut – olen paniikissa, Sampo hermoili jaksossa ennen h-hetkeä.

Vaikka päältä voisi uskoa toisin, Diili-sarjassakin esiintynyt Sampo ei vieläkään ole täysin sinut kameroiden edessä. Mies kertoo kärsivänsä lavakammosta, ja sai tuntea fobiansa nahoissaan myös sarjan kuvausten aikana.

– Kyllä mie edelleen jännitän esiintymistä. Sitä on kuin jääpuikko äässissä. Juontajilta se sujuu jotenkin luonnostaan, mutta itsellä menee aina se lukko päälle, mies kertoo Subin netin haastattelussa.

Miten vaikeudet lopulta helpottivat? Kuinka mies suoriutui julkisesta zumbaamisesta? Lue lisää:Ylläs: Sampo avautuu lavakammostaan

Subilla torstaisin kello 21!

Tykkää Ylläksestä Facebookissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat