Ylläs: Eeva seisauttaa koko kylän liikenteen

Ylläs – huipulla tuulee -sarjan ravintolapäällikkö Eeva sai uusimmassa jaksossa koko Ylläksen kylän liikenteen sekaisin.

Ylläs – huipulla tuulee -sarjassa Taigaa pyörittävillä ravintolapäällikkö Eevalla ja ravintoloitsija Reijolla oli viimeisimmässä jaksossa kädet täynnä töitä. Yleisölle auenneessa festariteltassa oli määrä olla muutaman tunnin sisällä Suvi Teräsniskan keikka, joten telttaa piti päästä valmistelemaan ja lämmittämään.

Matkanteko kuitenkin viivästyi, kun Eeva jumahti autoineen keskelle tietä, eikä yrityksistään huolimatta päässyt kinoksesta liikkeelle.

– Se on jotain turistia väistänyt ja joutunut pysähtymään ylämäkeen, eikä nyt pääse ylös eikä alas, paikalle apuun hälytetty Reijo tuskaili jaksossa.

Autot alkoivat kasaantua tien tukkeeksi jumahtaneen auton taakse, joten Eeva yritti kuumeisesti saada jonkun tuomaan paikalle hiekkaa. Lopulta paikalle piti kutsua lisää apuvoimia.

– Siel on Suvi Teräsniskan bändi tullu ja haluaa päästä laittamaan paikat kuntoon, mutta me ollaan täällä ku täit p*skassa kiinni, Reijo manasi.

Saatiinko teltta valmiuteen ennen Suvin keikan alkua?Katso Ylläksen uusin jakso.

alkaa Subilla torstaina 20.9. kello 21!

Tykkää Ylläksestä Facebookissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat