Yli 200-kiloisen naisen treenivideot villitsevät netissä: "Loistava motivaatio lopettaa sohvaperunana oleminen"

0:45
Yllä olevalla videolla vinkit seitsemän minuutinpikatreeniin.

Runsaasti ylipainoa kehoonsa kerryttänyt yhdysvaltalaisnainen on pudottanut 13 kiloa vain muutamassa kuukaudessa, uutisoi muiden muassa Prevention-terveyssivusto.

Marraskuussa kuntokuurin aloittanut mississippiläinen Leneathra Reed on ehtinyt jo muutamassa kuukaudessa inspiroida miljoonia ihmisiä.

Yli 270 kiloa painanut nainen on kahdessa kuukaudessa pudottanut reilut kymmenen kiloa. Treenitoverina on ollut valmentaja Frank Harbin, jonka kuvaamat videot ovat nousseet valtavaan suosioon. Eräällä treenivideolla on jo 52 miljoonaa katsojaa.

– Wau, tämä on loistava motivaatio lopettaa sohvaperunana oleminen, kommentoi eräs videoista vakuuttunut.

– Olet todella inspiroiva. Kiitos, että jaksat eteenpäin, muotoilee toinen.

– Sinulla menee mahtavasti! Motivoit minua aloittamaan oman painonpudotusmatkani, kirjoittaa kolmas.

Videoiden tarkoituksena rohkaista muita laihduttajia

Kuten kommenteista käy ilmi, moni kommentoija kokee videot rohkaisevina. Reed itse sanookin toivovansa esimerkkinsä rohkaisevan muita.

– Haluan näyttää ihmisille, että heidän ei täydy hyväksyä kohtaloaan, vain koska he ovat isokokoisia, Reed totesi WAPT-uutiskanavan haastattelussa.


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Tyttären syntymä herätti ajattelemaan terveyttä

Reed tajusi olevan painonpudotuksen aika synnytettyään Kenlyn-tyttärensä. Liikkumis- ja hengitysvaikeuksista kärsinyt äiti huomasi toivovansa, että olisi tyttärensä elämässä mahdollisimman pitkään.

– Hän on rakkaani. Minun on tehtävä tämä tyttäreni vuoksi, sillä en näe, että kukaan muu voisi kasvattaa hänet. Pelkästään hänen hymynsä ja katseensa pitävät minut tällä tiellä, Reed kertoi.

Reedin mukaan jo kymmenen kilon karistaminen tuntuu hyvinvoinnissa. Selkä ei enää kipuile yhtä paljon ja hengitys kulkee paremmin.


Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Lähde: Prevention

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.