Yksityisyyttään tarkoin suojeleva Angelina Jolie liittyi yllättäen Instagramiin – taustalla painava syy

Angelina Jolie liittyi Instagramiin.

Supertähti Angelina Jolie tunnetaan tarkasta yksityisyytensä varjelemisesta, jonka lisäksi hän on vältellyt Instagramiin liittymistä vuosia. Jolie kuitenkin rikkoi somehiljaisuuden yllättäen liittymällä Instagramiin. Tähden profiili keräsi alle vuorokaudessa lähes 5 miljoonaa seuraajaa.

Jolie on kuitenkin valjastanut suositun palvelun toistaiseksi eri tarkoitukseen kuin äkkiseltään ajattelisi. Hänen ensimmäinen päivityksensä koskee Afganistanin vaikeaa tilannetta, erityisesti naisten ja tyttöjen asemaa.

Jolien julkaisussa nähdään nimettömän tytön avoin kirje, jonka Jolie oli saanut. Kirjeessä kerrotaan Talebanien valtaaman Afganistanin hirvittävistä oloista.

– Tämän kirjeen lähetti teini-ikäinen tyttö Afganistanista. Tällä hetkellä Afganistanin ihmiset menettävät vapauden kommunikoida sosiaalisessa mediassa ja ilmaista itseään vapaasti. Olen tullut Instagramiin jakamaan heidän tarinansa ja niiden ihmisten äänet ympäri maailmaa, jotka taistelevat tällä hetkellä perusoikeuksistaan, Jolie kirjoittaa.

Pääset lukemaan tytön englanninkielisen kirjeen täältä

Samassa yhteydessä Jolie kertoo itse vierailleensa Afganistanin rajalla 20 vuotta sitten, juuri ennen historiallista 9/11 -iskua. 

– Tapasin Afganistanin pakolaisia, jotka olivat paenneet Talebania. Tämä oli kaksikymmentä vuotta sitten.

Jolie on kauhuissaan siitä, miten tilanne Afganistanissa on kärjistynyt jälleen äärimmilleen.

– On tuskallista katsoa, ​​kuinka afganistanilaiset joutuvat jälleen pakenemaan maastaan ​​vallanneen pelon ja epävarmuuden vuoksi. Se, että on kulutettu niin paljon aikaa ja rahaa, verenvuodatusta ja ihmishenkiä vain tämän saavuttamiseksi on epäonnistuminen, jota on lähes mahdotonta ymmärtää.

Jolie aikookin käyttää somealustaa hyväkseen tuodakseen heikompien ääntä kuuluviin vaikean tilanteen keskellä.

– Kuten muut sitoutuneet, en käänny pois. Etsin edelleen tapoja auttaa. Ja toivon, että liitytte mukaani, hän päättää.

Angelina Jolie on ollut viime vuodet otsikoissa liittyen vuonna 2016 tapahtuneeseen avieroonsa Brad Pittin kanssa. Ex-pari on taistellut oikeudessa lapsiensa huoltajuudesta sekä miljoonaomaisuuden jaosta. 

Lue myös:

    Uusimmat