Mainos

Yksinhuoltajaäidin rohkea teko: Myi omaisuutensa ja lähti maailmalle tyttärensä kanssa

Vuoden valmistelujen jälkeen yksinhuoltajaäiti oli valmis elämänsä seikkailuun, joka ei tule päättymään koskaan. 

Vanhemmista, jotka suunnittelevat lastensa kanssa tehtävät matkan hyvin tarkkaan etukäteen aina pakkaamisesta kotiinpaluuseen asti, voi olla vaikea ymmärtää tämän äidin päätöstä. Hän myi kaiken omaisuutensa ja lähti kiertämään maailmaa kahdestaan nelivuotiaan tyttärensä kanssa.

– Joinain päivinä emme edes tienneet, missä ajoimme tai minne aioimme jäädä yöksi, äiti Steph Dey muistelee heidän seikkailuaan. 

Rutiinit ja joustavuus avainasemassa 

Kaksikko reissasi tuhansia ja taas tuhansia kilometrejä ympäri maailmaa. Joinain päivinä he keskittyivät ajamaan, toisinaan he saattoivat jäädä yhteen paikkaan pitkäksikin aikaa. Toisinaan he yöpyivät majatalossa, toisinaan ystävien luona.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka kaksikon elämä saattaakin kuulostaa poikkeavalta, äiti kertoo pyrkineensä noudattamaan rutiineja niin hyvin kuin mahdollista. Auton takakontissa kulki muun muassa kylpyvati, jotta tyttö pääsi pesulle joka ilta samaan aikaan paikasta riippumatta. Vaikka rutiinit olivatkin tärkeitä, vähintäänkin yhtä tärkeässä roolissa oli myös joustavuus. Pienellä budjetilla liikkuminen vaati kärsivällisyyttä ja luovuutta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ennakoimattomuus oli osa matkaa, joten yritin olla ottamatta siitä kierroksia, Dey kertoo.

"Kaikki päättyy lopulta hyvin"

Äiti ja tytär matkustivat yhdeksän kuukautta kestäneen reissunsa aikana läpi Australian, Indonesian ja Uuden-Seelannin kautta Eurooppaan. Vaikka matka oli antoisa, pitkä matka vaati myös veronsa. Kun tyttö kertoi haluavansa talon ja sängyn, äiti tiesi, että heidän olisi asettua hetkeksi aloilleen. Ei kuitenkaan lopullisesti. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kaiken omaisuutensa myynyt äiti on tällä hetkellä asettunut tyttärensä kanssa joogakommuuniin Perthin kaupunkiin Australiaan, jossa he elävät onnellista elämää yhdessä samassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa.

– Matkalla olo sai minut ymmärtämään, että maailma on täynnä hyviä ihmisiä, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämän havainnon lisäksi useamman kuukauden reissu opetti äidille paljon niin vanhemmuudesta kuin elämästä yleensäkin. Vaikka kaikki ei aina menisikään niin kuin on suunniteltu, kaikki päättyy lopulta hyvin.

Lähde: Kidspot 

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.