Mainos

Yksinäinen mies odotti vieraita syntymäpäivilleen – kukaan ei saapunut

Syntymäpäiviään juhlineen miehen kokema pettymys kääntyi iloksi tuntemattomien ihmisten ansiosta. 

Meksikolainen Eduviges Villatoro on 61-vuotias mies, joka odotti perhettään järjestämälleen syntymäpäiväillalliselle viime vuoden lopulla. Tarkoituksena oli juhlistaa miehen syntymäpäivää koko perheen voimin, mutta valitettavasti kaikki ei sujunut suunnitelmien mukaan. 

Juhliaan innolla odottanut mies oli koristellut ravintolasta varaamansa pöydät, ja hän oli ostanut itselleen jopa kakun tätä erityistä hetkeä varten. Kun kaikki oli valmista, mies ryhtyi odottamaan. Hän odotti ja odotti, mutta kukaan ei ilmestynyt paikalle. Muut ravintolavieraat huomasivat surkean Villatoron istuvan yksin keskellä koristeltuja pöytiä odottaen vieraita kuin ihmettä. 

Tuntemattomien ihmisten hyväntahtoisuus pelasti tilanteen

Juuri kun ravintolan asiakkaat luulivat miehen luovuttavan ja lähtevän kotiin, Villatoro teki jotain odottamatonta. Hän nousi ylös ja kutsui ravintolassa olleet asiakkaita juhlimaan hänen kanssaan.

Vieraiden mukaan mies oli kertonut, että hänen oli ollut tarkoitus tavata ravintolassa vaimona, lapsensa ja lapsenlapsensa, mutta kukaan heistä ei ilmestynyt paikalle. Ihmiset kuuntelivat, kun mies kertoi surullista tarinaansa kyynelten valuessa pitkin hänen poskiaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Tämän kerrottuaan hän pyysi kaikkia juhlimaan ja laulamaan hänelle hyvää syntymäpäivää. Ilman epäröintiä koko ravintola yhtyi lauluun, jonka jälkeen mies ansaitsi joukon halauksia ja onnentoivotuksia.

Ihmiset siirsivät pöytiään lähemmäksi, ja mies sai kuin saikin lopulta juhlat, joita hän oli niin innolla odottanut. Tuntemattomat ihmiset juhlivat keskenään miehen syntymäpäivää, aivan kuin yhtenä suurena perheenä. 

Lähde: Liftable 

***

1:32

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.