Eronnut tyttö löysi Twitteristä uuden deitin häihin – uskomaton käänne: "En olisi arvannut, että päätyisimme tähän"

Tämän nuoren parin suhteen alku oli poikkeuksellinen.

Amerikkalaisnainen Madison O'Neill on onnellisesti kihloissa sulhasensa Charlie Dohrmannin kanssa. Kahden ja puolen vuoden seurustelun jälkeen Dohrmann nimittäin kosi tyttöystäväänsä hiljattain San Diegossa. Iloinen asia, jossa ei kuitenkaan sinällään ole mitään ihmeellistä.

Sen sijaan tarina hiljattaisen kihlautumisen taustalla on sitäkin suloisempi, ja saavutti suosiota myös Twitterissä.

Pari alkoi nimittäin seurustella, kun O'Neill kyseli Twitterissä mahdollista deittiä häihin, joihin hänen alunperin piti mennä poikaystävänsä kanssa. Ero ehti kuitenkin tulla ennen häitä, eikä O'Neill halunnut mennä ilman avecia juhliin.

– Kun erosimme, tajusin, että olin deititön, enkä oikeastaan halunnut mennä yksin, nuori nainen kertoi Buzzfeed-sivustolle.

Niinpä hän sai idean twiitata asiasta kysyäkseen, haluaisiko joku lähteä hänen kanssaan. Pääasiassa twiitti oli vitsi, ja O'Neill ajatteli korkeintaan saavansa mukaan jonkun ystävistään. Toisin kävi.

"Laita viestiä, jos haluat olla deittini häissä huomenna."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Heinäkuussa 2015 julkaistu twiitti poiki vastauksen Dohrmannilta, jonka kanssa vuotta nuorempi O'Neill oli käynyt samaa lukiota. Dohrmann oli pitänyt jo tuolloin tyttöä söpönä, mutta ei ollut rohkaistunut puhumaan tälle.

– Hän näki twiittini mahdollisuutena ja ajatteli, että miksi ei, O'Neill kertoo.

Dohrmann laittoi viestiä O'Neillille, joka suostui ottamaan nuorukaisen deitikseen, vaikka pelkäsikin, ettei heillä olisi mitään puhuttavaa. Naisen yllätykseksi parilla olikin todella hauskaa häissä, ja he alkoivat seurustella pian niiden jälkeen.

Kaksi ja puoli vuotta myöhemmin seurasi kosinta.

– En todellakaan olisi arvannut, että päätyisimme tähän, missä olemme nyt, O'Neill sanoo.

"Hullua, miten asiat järjestyvät." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kihlauksen jälkeen O'Neill jakoi tarinan Twitterissä, jossa se ansaitsi satoja tuhansia tykkäyksiä satumaiseen romanssiin ihastuneilta ihmisiltä. Twiittiä myös uudelleentwiitattiin liki 100 000 kertaa.

– On uskomatonta nähdä niin monen ihmisen toivottavan meille onnea ja kertovan, kuinka suloinen tarinamme on, O'Neill kiittelee.

Moni Twitter-käyttäjä oli erityisen vaikuttunut Dohrmannin sulavasta toiminnasta, kun hän näki tilaisuutensa koittaneen.

Lähde: Buzzfeed

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja