Yksin kotona -tähti muistelee kohtaamista Donald Trumpin kanssa – joutui maksamaan hurjan baarilaskun

Donald Trump joutui pulittamaan melkoisen baarilaskun.  

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump nähtiin cameo-roolissa vuoden 1992 elokuvassa Yksin kotona 2: Eksynyt New Yorkissa

Elokuvassa toista rosvoa, Marvia, näyttelevä Daniel Stern, 66, kertaa muistelmissaan kohtaamistaan Trumpin kanssa. 

– Hän ei ollut loistava keskustelija, ja oikeastaan persoonaton, mutta tapaaminen kannatti, hän kertoo Page Sixin mukaan 

Stern muistelee erästä kuvausiltaa, jolloin he olivat muutaman tuotannon jäsenen kanssa viettämässä iltaa Trumpin Plaza-hotellissa. Trump oli saapunut paikalle yhdessä silloisen vaimonsa Ivana Trumpin kanssa. 

– Donald huomasi meidät ja sanoi niin, että kaikki kuulivat, että hän maksaa pöytämme laskun, Stern kertaa ja kertoo Trumpin poistuneen paikalta. 

Miehen mukaan he alkoivat juomaan, kunnes "baarissa ei ollut enää alkoholia jäljellä". Lasku oli lopulta 7 000 dollaria eli noin 6 450 euroa. 

Elokuvan ohjaaja Columbus kertoi viime vuonna Business Insiderille, että Trumpin esiintyminen elokuvassa olisi ollut tavanomaisen maksun lisäksi edellytys sille, että elokuvaa saatiin kuvata Plaza-hotellissa. Columbuksen mukaan Trump olisi sanonut, että ainoa tapa käyttää hotellia kuvauspaikkana, on sisällyttää hänet mukaan elokuvaan. 

Vuonna 2019 jotkut Trumpin kannattajat valittivat, kun hänen cameonsa poistettiin Kanadassa televisiossa esitetystä elokuvaversiosta. Tuolloin Trump sanoi epäilevänsä, että se oli Kanadan pääministerin Justin Trudeaun tekosia keskellä maiden välistä kauppatullikiistaa.

CBC-televisioyhtiön tiedottaja kiisti tämän ja sanoi, että verkko oli ostanut elokuvan lähetettäväksi ja leikannut sen vuonna 2014, ja Trumpin kohtaus oli yksi monista, jotka se jätti pois, koska ne eivät olleet olennainen osa juonta.

Home Alone 2 -elokuva tuotti 359 miljoonaa dollaria, eli noin 325 miljoonaa euroa, ja oli vuoden 1992 kolmanneksi eniten tuottanut elokuva. 

Lue myös:

    Uusimmat