Yksi kysymys kummastutti Karri Kiveä – Olli Jokinen hykerteli Aatu Rädyn taidonnäytteestä: "Uskomatonta"

6:59
Ässien Karri Kivi ja Jukurien Olli Jokinen antoivat taattua laatua olevat kommenttinsa.

Jukurit "runttasi" Ässät kumoon keskiviikkoillan ainoassa jääkiekon SM-liigaottelussa 4–1. Mikkeliläisten päävalmentajalta Olli Jokiselta riitti kehuja sekä Karri Kivelle että Jukurien maaleissa loistaneille pelaajille.

Jokinen koki, että Jukurit runttasi voiton Ässistä. Peli oli viime minuuteille asti 2–1, kunnes Jarkko Immonen kasvatti johtoa päättäväisellä suorituksellaan ja Simon Stransky löi viimeisen naulan tyhjiin.

Jukurien päävalmentaja Jokinen jakoi tunnustusta peli-ilmeelle, joka vastassa olleella porilaisjoukkueella on ollut kesken kauden puikkoihin hypänneen Kiven alaisuudessa.

– Kun Karri tuli sinne valmentamaan, Ässät on ollut – nyt kun kaksi kertaa on heitä vastaan pelattu – yksi sarjan kovimmista joukkueista. Tosi vaikea joukkue pelata vastaan. Tosi hyvä suorahyökkäysjoukkue. He toimittavat kiekkoa maalille huomattavasti enemmän kuin jotkin mutu seurat tässä sarjassa, Jokinen sanoi.

– Ässät tulee aiheuttamaan paljon päänvaivaa muillekin joukkueille loppukaudesta.

Jokinen jakoi myös yksityiskohtaisia kehuja muutamille pelaajilleen, jotka esiintyivät edukseen joukkueen maaliin johtaneissa hetkissä. Ylistystä sai muun muassa Aatu Räty, jonka "uskomatonta työtä" Jukurit-luotsi kiitteli Kirill Maksimovin iskemässä 2–1-voittomaalissa.

Ässien päävalmentaja Karri Kivi ihmetteli puolestaan yhtä hänelle esitettyä kysymystä.

Kuuntele Jokisen kehut Rädylle ylälaidan videolta kohdasta 5:11 eteenpäin. Karri Kiven ihmettely on kohdasta 0:46 eteenpäin.

Jukurit nousi SM-liigassa neljännelle sijalle, Ässät on 14:ntenä, takanaan jumbo-JYP.

Alta näet Jukurit–Ässät-ottelun kaikki maalit Jokisen kehumine suorituksineen.

1:04
Jukurit–Ässät-ottelun maalit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja