Yksi kuoli ja kymmeniä loukkaantui, kun päälava romahti tuulen takia festivaaleilla Espanjassa – Esiintyjä: "Olen yhä sokissa"

0:59
Katso videolta, miltä festivaalialueella riehunut tuuli näytti.

Yksi henkilö kuoli ja useita loukkaantui kun kovat tuulet romahduttivat Espanjan Valenciassa pidetyn tanssimusiikkifestivaalin päälavan aikaisin lauantaina, kertovat paikalliset ja kansainväliset mediat.

Myös muu tapahtuman infrastruktuuri vaurioitui puuskien runnellessa Medusa Festivalin aluetta. Tapahtuma on suuri kuusipäiväinen elektronisen tanssimusiikin festivaali.

Ainakin kolme henkilöä sai vakavia vammoja ja 14 loukkaantui, paikallinen pelastustoimi tviittasi.

Myöhemmin paikalliset terveysviranomaiset arvioivat noin 40 henkilön hakeneen apua vammoihinsa. Viranomaiset ovat aloittaneet tutkinnan 22-vuotiaan miehen kuolemasta.

Tapahtuman järjestäjät ovat ilmaisseet järkytyksensä tapahtuneesta festivaalin Facebook-sivuilla. Säätilan muutosta ja kovia tuulia kuvailtiin ennakoimattomiksi.

– Tragedia tapahtui aivan sessioni päätteeksi päälavalla, aivan sen alla, jossa vaikutus oli suurin. Ne olivat kauhun hetkiä, olen yhä sokissa, romahtaneella lavalla tapahtumahetkellä esiintynyt DJ Miguel Serna taas kuvaili Instagram-tilillään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja