Yhdysvaltojen hämmentävä ilta – Sarah Palin paljastui räppääväksi karhuksi, Donald Trump julisti matkustuskiellon, Tom Hanks kertoi saaneensa koronaviruksen: "Asia, joka väänsi vatsaani eniten"

Korona pähkinänkuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta 1:55
Korona pähkinänkuoressa – tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta

Yhdysvaltojen hämmentävä ilta räjäytti sosiaalisen median.

Yhdysvaltojen Masked Singer -ohjelmassa nähtiin keskiviikkona 11. maaliskuuta jättiyllätys, kun ohjelmassa esiintyneen Karhun henkilöllisyys paljastettiin. Sir Mix-a-Lotin vuoden 1992 hittikappaleen Baby Got Backin räpännyt Karhu paljastui olevan republikaanipoliitikko ja Alaskan entinen kuvernööri Sarah Palin.

Palinin paljastuminen löi ohjelman tuomarit, yleisön sekä kotikatsojat täysin ällikällä. 

– Tämä on oudoin asia, mitä olen koskaan tehnyt, se on varma. Mutta tässä on kyse hauskanpidosta. Tämä on yhtenäisyyttä. Tämä on hyväksi. Tämä on myös jotain, mitä maamme tarvitsee tällä hetkellä, Palin totesi paljastumisensa jälkeen. 

Lähes samaan aikaan Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump piti televisoitua puhettaan, jossa hän ilmoitti, että Yhdysvallat kieltää tulevasta perjantaista lähtien matkustamisen Euroopasta Yhdysvaltoihin sitä seuraavan 30 päivän ajan koronaviruksen takia. Saman illan aikana näyttelijä Tom Hanks ilmoitti, että hän ja hänen vaimonsa Rita Wilson ovat saaneet koronavirustartunnan. 

Surrealististen tapahtumien sarja sai aikaan runsaasti kohinaa. Useat kommentoivat kummallista iltaa ja sen tapahtumia muun muassa Twitterissä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Niin paljon on tapahtunut tänään: esimerkiksi Tom Hanks ja hänen vaimonsa saivat positiivisen koronavirustestituloksen, Donald Trump kielsi matkustamisen 30 päivän ajaksi, ja kaikkea muuta, mutta asia, joka väänsi vatsaani eniten oli kun näin Sarah Palinin laulamassa Baby Got Backia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mitä jos 11. maaliskuuta 2010 olisin kertonut, että 11. maaliskuuta 2020 Sarah Palin räppää televisiossa ja Donald Trump presidenttinä pahimman pandemian aikana, mitä Amerikka on nähnyt sataan vuoteen?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Presidentti Donald Trump teki hätäilmoituksen televisiossa, samana iltana kun Tom Hanks ilmoitti, että hänellä on koronavirus, samana iltana kun Sarah Palin esitti Baby Got Backin Masked Singerissä. 

Lue myös:

    Uusimmat