Äiti hamstrasi 18 rullaa veskipaperia – näin tekivät lapset: "Heitä sinne pastaa joukkoon"

3:15
Koronavirus tyhjensi kauppojen hyllyt Suomessakin.

Vessapaperia hamstrannut vanhempi sai havaita, että rullat olisi pitänyt piilottaa paremmin.

Vessapaperien hamstrauksesta on tullut jo symboli koronavirusepidemialle. Asiakkaat ovat tyhjentäneet kauppojen hyllyt tehokkaasti vessapapereista ja muista ruokakaupan tarvikkeista niin meillä kuin maailmallakin. Tyhjentyvät hyllyt ovat kuumentaneet tunteita jopa niin paljon, että tilanteet ovat eskaloituneet riidoiksi. Jotkut ovat surukseen huomanneet, että omasta kauppakärrystä on jopa varastettu paperia.

Eräs äiti sai havaita, että suurin uhka vessapapereille löytyykin omasta kotoa. 18 rullaa paperia kotiin varannut nainen löysi nimittäin kotiin varaamansa vessapaperit kodin kylpyammeesta, kertoo The Sun. Naisen ystävä, Independent-sivuston toimittaja Ed Cumming julkaisi kuvan naisen lasten päähänpistosta. Kuvassa paperit ovat pelkkää mössöä ammeessa, jossa on myös lasten leluja.

– Ystäväni osti 18 vessapaperirullaa, ja hänen lapsensa laittoivat ne kaikki kylpyyn, kiteytti Ed.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Heitä sinne pastaa joukkoon"

Twiitillä on tuhansia tykkäyksiä. Lasten tempaus nauratti monia.

– Heitä sinne pastaa joukkoon ja sinulla on siinä takuuvarma karanteenisetti, nauroi eräs vessapaperin ja pastan hamstrausilmiölle naureskeleva twiittaaja.

Monen mielestä nainen sai ansionsa mukaan, koska hamstrasi. Toiset huomauttivat, ettei 18 rullaa lapsiperheeseen ole mitenkään epätavallinen ostos.

– Kuvittelepa, että nuo olisivat vielä kaupassa, jotta muut ihmiset voisivat ostaa ne, kuittasi eräs hamstrausilmiöstä selvästi suutahtanut kommentoija.

– Hän sai ansionsa mukaan, kun hamstrasi vessapaperia, tyrmäsi toinenkin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja