Yhdysvaltalainen perhe antoi luovuuden kukkia eristyksessä: Loivat kotiinsa Disneyn ikonisen huvipuistolaitteen

Villen"tee-se-itse-vuoristorata"riemastuttaa lapsia ja aikuisia 0:33
Myös Ville Viholainen keksi pari vuotta sitten tavan viihdyttää lapsiaan omatekoisella "huvipuistolla".

Disneyn huvipuistot ovat sulkeneet ovensa koronaviruspandemian vuoksi. Eräs yhdysvaltalainen perhe ei antanut tämän haitata hauskanpitoaan, vaan loi kotiinsa yhden Disneyn suosituimmista huvipuistolaitteista.

Thornockien perhe loi kotiinsa ikonisen Pirates of the Caribbean -huvipuistolaitteen. He loivat uudelleen joitain kuuluisimpia kohtauksia laitteen tarjoamasta kierroksesta.

Perhe videoi kierroksen kotitekoisessa huvipuistolaitteessaan ja julkaisi sen Twitterissä. Videosta tuli hitti, joka piristää monen päivää. Perheen tempauksesta kertoo muun muassa Syfy.

Perhe sai inspiraation muiden videoista

Disneyn huvipuistolaitteiden uudelleen luominen on muodostunut jo pienimuotoiseksi ilmiöksi. Sosiaalisesta mediasta ihmisten tuotoksia löytyy esimerkiksi hashtagilla #homemadedisney.

– Äitini näki videon omatekoisesta Splash Mountain -huvipuistolaitteesta. Hän piti sitä hauskana ja jakoi sen Facebookissa, kertoo Brin Thornock, yksi perheen tyttäristä.

– Kaikki hänen ystävänsä kommentoivat, että voisivat nähdä perheemme tekemässä samoin. Otimme sen haasteena. Pirates of the Caribbean on yksi lempilaitteistamme, tyttö kertoo.

Perhe loi kotiinsa useita laitteesta tuttuja kohtauksia sekä koristelivat talonsa asiaankuuluvalla rekvisiitalla.

– Meillä oli jo entuudestaan merirosvotarvikkeita halloweenin myötä. Laite on meille hyvin tuttu, joten valitsimme sen tärkeimmät elementit ja herätimme ne eloon kodistamme löytyvien tarvikkeiden avulla, Brin taustoittaa.

Videon suosio yllätti

Perhe julkaisi videon Twitterissä maaliskuun lopulla. Videota on katsottu jo 1,9 miljoonaa kertaa, ja se on kerännyt yli 93 000 tykkäystä.

– Ajattelimme, että lähinnä vain perheemme ja ystävämme saisivat hupia videosta, Brin sanoo.

Kotitekoisen huvipuistolaitteen luominen kesti noin puolitoista tuntia.

– Kuvasimme ja editoimme videon puhelimella, Brin kertoo.

Brin kannustaa myös muita perheitä viettämään aikaa yhdessä ja keksimään itselleen luovaa tekemistä.

– Nauttikaa perheidenne kanssa yhteisestä ajasta. Päästäkää luovuutenne valloilleen!

Lähteet: Syfy, Delish

Lue myös:

    Uusimmat