Hannah järjesti miehelleen synttäriyllätyksen karanteenista huolimatta, kiitos avuliaiden naapureiden

Karanteeni pakottaa luoviin ratkaisuihin. Tämä yhdysvaltalaisnainen järjesti kihlattunsa 30-vuotisjuhlaan naapurinsa mukaan laulamaan onnittelulaulun. Ja komeasti monikymmenpäinen taloyhtiöllinen ihmisiä hoilasikin.

Kolmekymppisten saavuttaminen on monelle suuri merkkipäivä. Yleensä ihmiset haluavat juhlistaa syntymäpäivää suurin menoin, perheen ja ystävien ympäröiminä. Kotikaranteenissa juhlien järjestäminen voi kuitenkin olla haastavaa.

Videokuvaaja Jason Shields löi hynttyyt yhteen valokuvaaja Hannah Chungin kanssa viisi vuotta sitten. Pari kihlautui joulukuussa 2019, juuri ennen kuin koronavirus muutti kaiken. Jason ja Hannah ovat seuranneet viranomaisten määräyksiä ja pitäneet sosiaalista etäisyyttä muihin ihmisiin. Tämän vuoksi he eivät voineet kutsua luokseen vieraita viettämään Jasonin kolmikymppisiä.

Hannah halusi kuitenkin jollain lailla yllättää tulevan aviomiehensä ja rekrytoi heidän kerrostalonsa naapurit suureen onnittelukuoroon. Hannah kirjoitti 76 käsin kirjoitettua viestiä, jotka hän livautti naapureiden ovien alta kertoen tilanteen laidan ja ajankohdan yhteislaululle. Pian vastausviestejä alkoi sadella ja suunnitelmat saattoivat edetä.

Voit katsoa videolta, kuinka Hannahin suunnitelma yllättää kihlattunsa onnistui.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat