Yhdysvaltain laivasto: ”Havaintoja edistyksellisistä lentävistä kohteista tukikohtien lähellä” – UFO-raportoinnin ohjeet uudistetaan

1:24
Video: Lennonjohtokeskustelu Irlannissa havaituista valoista

Yhdysvaltain laivasto on laatimassa henkilökunnalleen uusia ohjeistuksia ”tunnistamattomien lentävien kohteiden” raportoimiseksi.

Politico-sivusto uutisoi, että ohjeistukset uusitaan, sillä useiden armeijan salaisten laitosten lähialueilla on tehty havaintoja tunnistamattomista ja erittäin kehittyneistä lentoaluksista.

Politico kirjoittaa, että laivasto ei halua luoda mielikuvaa siitä, että sen henkilökunta olisi kohdannut muukalaisten avaruusaluksia.

Yhdysvaltain Laivasto kuitenkin myöntää, että sen tietoon on tullut riittävästi havaintoja taivaalla näkyneistä erikoisista havainnoista. Havaintoja ovat tehneet armeijan koulutetut henkilöt ja sen takia havainnot halutaan tallentaa virallisesti ilmiöiden tutkintaa varten.


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja