Mainos

16 loukkaantui New Orleansissa – kaksi jengiä tulitti toisiaan puistossa

Yhdysvalloissa New Orleansissa on ammuttu puistossa. Kenenkään ei tiedetä kuolleen, mutta poliisin mukaan 16 ihmistä on loukkaantunut. Heidän vammojensa vakavuudesta ei ole tarkkaa tietoa.

Tiedot tapahtumien kulusta ovat vielä epäselviä. Poliisilähteiden mukaan ampumisen uskotaan saaneen alkunsa riidasta, ja ampujia uskotaan olleen enemmän kuin yksi.

Joidenkin silminnäkijöiden mukaan kyseessä oli kaksi jengiä, jotka ampuivat kohti toisiaan.

– On vielä liian varhaista arvioida, liittyykö tapaus jengeihin. Jotkut uhrit ovat kertoneet, että paikalla oli kaksi ryhmää, jotka tulittivat toisiaan, kertoi New Orleansin poliisin tiedottaja Tyler Gamble uutistoimisto Reutersille.

Ketään ei ole tiettävästi otettu kiinni ampumisesta epäiltynä.

Paikallisen WGNO-televisiokanavan mukaan ei myöskään ole tiedossa, johtuivatko kaikkien loukkaantuneiden vammat ampumisesta vai saiko osa vammoja paniikissa, joka puhkesi väkijoukossa.

Puistossa jopa 500 ihmistä

Ampuminen tapahtui Bunny Friend -puistossa Upper Ninth Wardin kaupunginosassa ennen iltaseitsemää paikallista aikaa. Puistossa oli tapahtumahetkellä tiettävästi jopa yli 500 ihmistä. 

Poliisin tiedottaja Tyler Gamble kertoi uutistoimisto AP:lle, että puistossa oli käynnissä kaksi samanaikaista tapahtumaa: musiikkivideon kuvaukset sekä paikallinen musiikkikulkue.

Musiikkivideon kuvauksille ei ollut haettu asiaankuuluvia lupia, ja poliiseja oli menossa puuttumaan tilanteeseen juuri ennen ampumista.

– Poliisit olivat vain korttelin päässä, kun he kuulivat laukauksia, poliisijohtaja Michael Harrison kertoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.