Yhdellä näistä naisista ei ole housuja jalassaan – bongaatko kuvan "alastoman" naisen?

Olisitko valmis kävelemään täydessä kauppakeskuksessa alasti? Näin nimittäin tehdään Jen The Bodypainterin julkaisemassa uudessa videossa: mallilla tosin on maalattu vaatteet päälle!

Instagramissa hyvin suosituksi noussut, vartalomaalauksia tekevä Jen Seidel julkaisi uuden videon, jolla nähdään kauniiseen syyslookiin pukeutunut malli. Hänen päällään on kuitenkin oikeasti vain alushousut, huivi, hattu ja kengät.

Mallin paidan ja farkkujen maalaamiseen kului Jeniltä ja hänen tyttäreltään aikaa noin kolme tuntia. Instagramissa julkaistussa kuvassa ovat sekä maalaajat että malli, tunnistatko kenen vaatteet on maalattu päälle?

Jos kuva ei näy voit katsoa sen täältä.

Maalattujen vaatteiden aitoutta lähdettiin testaamaan kauppakeskukseen, jossa ohikulkevien ihmisten reaktiot kuvattiin.

Varsin aidonnäköisistä maalauksista huolimatta yllättävän moni ohikulkija huomasi vaatteiden todellisen laidan. Alastomana kulkeva malli keräsi paljon hämmentyneitä katseita, mutta myös naurunpurskahduksia. Useat ottivat hänestä kuvia.

Ostoskeskuksen kauppojen myyjistä osa huomasi tilanteen heti, osalla se vaati hiukan lähempää tarkastelua. Rintaliiviostoksille mentäessä myyjä oli jo mittaamassa maaliin pukeutuneen naisen kokoa rintaliivejä varten, kunnes huomasi tilanteen ja repesi nauruun.

– Rakastan kaikkea tässä kokemuksessa! Kiitos, että valitsitte minut, hän huudahtaa.

Yhdestäkään kaupasta naista ei ilmeisesti heitetty ulos.

Katso video kokonaisuudessaan:


Lähteet: Boredpanda, Instagram, Youtube

***

2:18

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja