Aira Samulinin poismeno näkyi vahvasti TTK-lähetyksessä – Tanssiraati: "Siinä jo tunsi sen, miten liikuttava se tilanne oli"

Tähtiparit valssasivat vakavissa tunnelmissa – Tanssiraati arvioi erikoislähetyksen 9:38
Tähtiparit valssasivat vakavissa tunnelmissa – Tanssiraati arvioi erikoislähetyksen

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman Roosa nauha -erikoislähetyksessä muisteltiin myös edesmennyttä Aira Samulinia.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelmassa nähtiin sunnuntaina 29. lokakuuta Roosa nauha -erikoislähetys, eikä kukaan pareista joutunut kotimatkalle jakson päätteeksi. Lisäksi suorassa lähetyksessä muistettiin 23. lokakuuta menehtynyttä tanssilegenda Aira Samulinia, joka ohjelman historian saatossa vieraili alusta lähtien lähes jokaisessa jaksossa kahta lukuun ottamatta.   

Jakson aluksi näytettiin yleisöstä tyhjä tuoli, joka oli Samulinin vakipaikka. Kyseinen istuin "jäädytetään" loppukaudeksi Samulinin kunniaksi. Huomenta Suomen  Tanssiraadissa MTV Uutisten viihdetoimittajienmukaan liikutus Samulinin poismenosta oli käsinkosketeltava TTK-studiolla.

– Juontajat Vappu Pimiä   ja Ernest Lawson  ottivat asian huomioon alkujuonnossaan ja siinä jo tunsi sen, miten liikuttava se tilanne oli ja miten koskettavaa se oli. Vapullakin ääni ihan värisi siinä, niin oli se kyllä herkkä hetki, Aino Haili kertoi. 

– Varmasti tuo oli tosi koskettava hetki koko TTK-perheelle tämä eilisen lähetyksen alku. Se oli jotenkin niin liikuttavaa, kun Vappu Pimiä ei pystynyt kunnolla sanomaan tätä asiaa, Katja Lintunen totesi. 

Liikutusta lähetys oli muutenkin täynnä Roosa nauha -teeman johdosta. Esityksistä Tanssiraadille jäi erityisesti mieleen Yeboyahin  ja Valtteri Palinin  rumba, joka oli omistettu Yeboyahin äidille, joka menehtyi syöpään vuonna 2022. 

– Kyllä se tunnelma välittyi tanssilattialle ja se oli hyvin kaunista katsottavaa, Lintunen mietti. 

– Mielestäni on todella hienoa, miten Yeboyah pystyi esiintymään tällä tavalla eilen kun tämä aihe on kuitenkin häntä niin lähellä. Toisaalta surua voi käsitellä niin monin eri tavoin, niin mielestäni on hienoa, että Yeboyah pystyi sitten tämän tanssin kautta kanavoimaan näitä tunteita, Haili kommentoi. 

Illan paras pari oli sekä tuomaripisteillään että Tanssiraadinkin mielestä Pernilla Böckerman  sekä Anssi Heikkilä, joiden esitys kirvoitti tuomareilta kauden ensimmäisen kymppirivin. 

– Kyllä jotenkin Pernillalla on nyt kova putki päällä, hän tekee tosi upeita esityksiä Anssin kanssa, Lintunen arvioi.

TTK:n finaali on neljän viikon päästä 26. marraskuuta. Böckerman ja Heikkilä ovat Tanssiraadin mukaan selkeästi tällä hetkellä tanssijoiden kärkipäätä, mutta mitä vaan voi kuitenkin yhä tapahtua. 

– Kyllähän siinä on kova vastus, mutta heidän osaltaan siinä on se, että heidän pitäisi myös pysytellä tuolla tasolla ja se nyt ei myöskään ole ihan helppo homma, Haili mietti. 

Alla olevilta videoilta näet sekä Pernilla Böckermanin että Yeboyahin tanssit. 

Yeboyah & Valtteri - Minä ja hän 2:43

Pernilla & Anssi – Leijat 2:47

Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa su 29.10. klo 19.30 alkaen.Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat