Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti yllättävät – jatkavat yhä tanssiharjoituksia yhdessä: "Kerran kun on aloitettu, niin miksi lopettaa"

Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti täpärästi Tanssii tähtien kanssa -kakkosiksi 9:19
Matti Suur-Hamari ja Katri Riihilahti täpärästi Tanssii Tähtien Kanssa -kakkosiksi

Matti Suur-Hamarin ja Katri Riihilahden tanssit jatkuvat vielä ainakin hetken kuluvalla viikolla, vaikka Tanssii Tähtien Kanssa tuli jo päätökseensä.

Tanssii Tähtien Kanssa  -kausi paketoitiin sunnuntaina 26. marraskuuta finaalin myötä, jonka voittajapariksi julkistettiin Pernilla Böckerman  ja Anssi Heikkilä. Toiseksi sijoittuivat täpärästi Matti Suur-Hamari  ja Katri Riihilahti, kolmanneksi puolestaan Yeboyah  ja Valtteri Palin.

Hopeaa saaneet Suur-Hamari ja Riihilahti kertoivat Huomenta Suomessa  tiistaina 28. marraskuuta olevansa yhä erittäin tyytyväisiä toiseen sijaan, eivätkä he ole siitä lainkaan pahoillaan. Böckerman ja Heikkilä voittivat Suur-Hamarin ja Riihilahden 0,6 prosenttiyksikön erolla yleisöpisteissä. 

Erityisen tyytyväisiä Suur-Hamari ja Riihilahti ovat siihen, että saivat esittää finaalissa suuria tunteita herättäneen freestyletanssinsa. Herkässä esityksessä oli mukana kaksi pyörätuolitanssijaa, ja se kirvoitti TTK:n studioyleisöltä valtavat suosionosoitukset, kun paikalla olleet taputtivat seisaaltaan parille pitkään. 

– Se kyllä tuntui syvällä sydämessä. Mehän tehdään tätä ihmisille, eikä sitä voittoa varten ja mielestäni tuo osoitti, että me onnistuttiin siinä mitä me lähdettiin hakemaan. Oli kivaa tuoda nämä pyörätuolitanssijat tuonne parketille myös, sitä ei ole aikaisemmin nähty, että kiitos vielä Viiville (Aalto) ja Helmille (Saxberg), että he osallistuivat meidän kanssa tähän, Riihilahti totesi.

Yhteinen tanssimatka on ollut kaksikolle sen verran maistuva, että he yllättäen kertoivat suuntaavansa Huomenta Suomen haastattelun jälkeen minnes muuallekaan, kuin treenisalille. 

– Kerran kun on aloitettu, niin miksi lopettaa! Meillä on tuossa torstaina tulossa keikka, niin käydään vähän kertaamassa tanssiaskeleita vielä. Ihan hauskaa jatkaa tätä hommaa, Suur-Hamari kertoi. 

– Matille tämmöinen pehmeä lasku arkeen, Riihilahti komppasi vierellä. 

Kotiinsa Rukalle Suur-Hamari pääsee palaamaan viimein tulevana viikonloppuna. Suur-Hamari on ollut poissa kotoaan alkusyksystä lähtien, koko TTK-projektinsa ajan. 

– Ainakin poitsu on innoissaan siellä. Sanoo, että iskä tulee kotiin. Se on kivaa mennä sinne, Suur-Hamari totesi. 

Finaali-illan päätteeksi ohjelman tuotanto pääsi myös juhlistamaan kauden loppua yhdessä. Suur-Hamari paljastikin, kuka oli juhlien kovin joraaja. 

– Sen verran paljastetaan, heitetään vähän tuohon, että Anssi saa varmaan selitellä. Siellä oli hyvä Anssi Heikkilä -show, uusia puolia myös hänestä. Myös laulukeikoille kannattaa buukata Anssi Heikkilää. 

Alla olevilta videoilta näet Matti Suur-Hamarin ja Katri Riihilahden Tanssii Tähtien Kanssa -finaalin tanssit. 

Matti & Katri - Shape Of My Heart 6:28

Matti & Katri - I'm So Excited 5:27

Matti, Katri & Antto Hinkkanen – Jump 5:43

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa.
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.  

Lue myös:

    Uusimmat