Xiaomin tuplasti taittuva älypuhelin esillä jälleen uudella videolla – lyö kilpailijat edullisemmalla hinnalla?

Xiaomin taittuvalla näytöllä varustettu älypuhelin on tehnyt toisen esiintymisensä, myös tällä kertaa videolla. Nyt huhutaan niin ikään, että laite olisi huomattavasti kilpailijoitaan edullisempi.

Xiaomin Weibo-tilillään julkaisemalla videolla esiintyvä älypuhelin on hyvin samankaltainen kuin jo aiemmin tänä vuonna videolla esiintynyt uutuus. Xiaomin visio taittuvanäyttöisestä älypuhelimista eroaa muista siinä mielessä, että sen laitteen näyttö taipuu kahdelta laidalta. Sen taivutettavat osat ovat ikään kuin siivekkeet, joilla rahtusen älypuhelinta leveämmästä laitteesta saa taiteltua esiin tabletin.

Teknisistä ominaisuuksista ei ole toistaiseksi kovinkaan tarkkoja tietoja, mutta puhelimeen uumoillaan huippuluokan Qualcomm Snapdragon 855 -järjestelmäpiiriä, jopa 10 gigatavua RAM-muistia ja OLED-näyttöä.

Kiinalaisen iGyaan-sivuston mukaan Xiaomin taittuvanäyttöinen älypuhelin olisi saapumassa markkinoille vuoden 2019 toisen neljänneksen aikana, ja Euroopassa puhelimen huhutaan maksavan 999 euroa. Ero kilpailijoihin on huomattava, Samsungin aiemmin esittelemä Galaxy Fold kun maksaa 2000 euroa ja Huawein Mate X jopa 2299 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja