Woody Allenin ottopoika puolustaa isäänsä

Ohjaaja Woody Allenin ottopoika Moses Farrow puolustaa isäänsä hyväksikäyttösyytöksiä vastaan.

Ohjaaja Woody Allenin ottotytär Dylan Farrow syyttää miestä hyväksikäytöstä. Nainen toi asian esille julkaisemassaan avoimessa kirjeessä New York Timesissä viime viikonloppuna. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen kerta, kun ottotytär on tehnyt samaisen syytöksen ohjaajaa vastaan. Ensimmäistä kertaa asia ilmaistiin jo 1990-luvulla.

Nyt ohjaajan ottopoika Moses Farrow on nousut puolustamaan isäänsä. 36-vuotias Moses kertoo People-lehdelle, että hänen äitinsä näyttelijä Mia Farrow sai lapset vihaamaan Allenia. Ottopojan mukaan Allenin Farrow kertoi lapsilleen inhottavia asioita ohjaajasta. Ottopojan mukaan nainen muun muassa kertoi ohjaajan hyväksikäyttäneen Dylania.

– Vihasin isääni vuosia. Huomaan nyt näiden väitteiden olleen äidin kosto isälleni siitä, että hän rakastui Soon-Yin, Moses kertoo.

Allen jätti 1990-luvulla Farrow'n äidin aloitettuaan suhteen näyttelijän adoptiotyttären Soon-Yi Previnin kanssa. Tuolloin puhjenneessa huoltajuuskiistassa Allenia vastaan esitettiin hyväksikäyttösyytöksiä, jotka jäivät näyttämättä toteen. Allen itse kiisti ne.

"Woody ei hyväksikäyttänyt siskoani"

Moses on etääntynyt äidistään ja muista sisaruksistaan. Hän on kuitenkin edelleen läheinen Allenin ja Soon-Yin kanssa. Moses kertoo People-lehdelle, että Dylan rakasti Allenia siihen asti, kunnes heidän äitinsä sai lapset vihaamaan isäänsä.

– En ole varma uskooko siskoni oikeasti, että häntä hyväksikäytettiin vai sanooko hän niin miellyttääkseen äitiämme. On aivan hirvittävää olla äidin kanssa eri mieltä. Uskonkin sen motivoivan ihmisiä miellyttämään häntä, ottopoika kertoo.

– Woody ei hyväksikäyttänyt siskoani, hän jatkaa.

"Äiti ei ole uskotellut minulle mitään"

Kuultuaan veljensä väitteistä Dylan kertoi People-lehdelle miehen kyseisen teon olleen petos koko perhettä kohtaan.

– Muistoni ovat omia. Äiti ei ole uskotellut minulle mitään. Minä itse muistan nämä asiat ja joudun elämään niiden kanssa lopun elämäni, ottotytär kertoi People-lehdessä.

Moses myös kertoi People-lehdelle, että heidän äitinsä löi heitä, jos he eivät totelleet. Miehen mukaan ilmapiiri talossa ei ollut miellyttävä. Dylan puolestaan ihmettelee näitä veljensä tekemiä syytöksiä.

Lähde: People

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat