Withings esitteli Steel HR -sykemittarikellostaan Limited Edition -erikoisversiot

Withings on tuonut Steel HR -sykemittarikellostaan myyntiin uudet Limited Edition -erikoisversiot.

Steel HR tuli alun perin myyntiin Nokian nimellä viime vuonna, mutta on nyt palannut jälleen Withings-brändin alle Nokian myytyä terveysliiketoimintansa takaisin yhdelle Withingsin perustajista.

Uudet Limited Edition -erikoisversiot lisäävät Steel HR -mallistoon kaksi uutta runkovärivaihtoehtoa: sinisen ja ruusukullan yhdistelmän sekä mustan ja sampanjakullan yhdistelmän. Limited Edition -erikoisversiot saatavilla vain pienemmässä 36 millimetrin runkokoossa. Kellot myydään italialaisesta nahasta valmistettujen rannekkeiden kera. Runkomateriaalina on ruostumaton teräs.

Hintaa uusilla Limited Edition -versioilla on Withingsin omassa verkkokaupassa 229,95 euroa eli muutama kymmenen euroa enemmän kuin perusmalleilla. Limited Edition -versioissa on nimensä mukaisesti kyse rajatuista eristä, ja mallit ovat saatavilla ainoastaan Euroopassa.

Steel HR -kellon varustukseen kuuluvat perinteiset kellon viisarit, päivän aktiivisuustavoitteen saavuttamista seuraava pikkuviisari sekä pieni digitaalinäyttö, joka näyttää kuntoiluun liittyviä tietoja ja älypuhelimelta saapuvia ilmoituksia yhdessä värinän kanssa.

Kello toimii yhdessä älypuhelimeen asennettavan sovelluksen kanssa. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-puhelimille.

Steel HR sisältää laajan kattauksen erilaisia kuntoilu- ja aktiviteettimittauksia. Se mittaa pulssia ranteesta vihreiden LED-valojen avulla ja tarjoaa näin tietoa sydämen sykkeestä niin kuntoillessa kuin levossa ja unessakin. Lisäksi kello sisältää askelmittarin, joten se kertoo myös muun muassa käveltyjen askelten ja kuljetun matkan pituuden sekä poltettujen kaloreiden määrän. Kello tunnistaa myös, kun käyttäjä alkaa uida, kertoen tilastotietoja uintitreenistä, sekä analysoi unen laatua sekä unisyklien pituuksia ja herätyksiä, kertoen käyttäjälle tietoja tämän unirytmistä. Tarjolla on myös älykäs herätys, joka pyrkii suorittamaan herätyksen unen kevyessä vaiheessa.

Steel HR on vedenkestävä 50 metrin syvyyteen asti. Kello toimii ladattavalla akulla, ja yhdellä latauksella laitteen on määrä toimia 25 päivää pulssimittauksia tarjoten. Jos laitetta ei tuossa vaiheessa ladata, riittää virtaa vielä 20 päiväksi ilman pulssimittauksia, jolloin kuitenkin esimerkiksi kellon askelmittari edelleen toimii.

Lue myös:

    Uusimmat