Mainos

Windows 10:n päivitykseen uusia ominaisuuksia – tässä kiinnostavimmat uudistukset

Windows 10 -järjestelmään syyskuussa tuleva Fall Creators Update -päivitys tuo tullessaan monia uusia ominaisuuksia. Kotimikro listasi niistä tärkeimmät.

Laajoja Windows-päivityksiä ei ole tarvinnut odotella pitkiä aikoja. Edellisestä on itse asiassa puolisen vuotta, sillä Windows 10 Creators Update -päivityspaketin jakelu alkoi maailmanlaajuisesti huhtikuun puolivälissä.

Syyskuussa käynnistyy Windows 10 Fall Creators Update -päivityksen jakelu. Päivitys tuo tullessaan muun muassa uusia toimintoja ja sovelluksia.

Lisää kuviin 3D-kohteita

Käyttäjät voivat luoda yhdistetyn todellisuuden elämyksiä lisäämällä kuviin 3D-kohteita, mikä mahdollistaa uudenlaisen tarinoiden kertomisen.

3D-mallin voi sijoittaa kameran avulla todelliseen ympäristöön, josta voi sitten ottaa kuvan. 3D-ominaisuudet ovat jatkoa Paint 3D:lle, joka tuli saataville Creators Update -päivityksen mukana.

Säästä tallennustilaa

OneDrive-palvelun Files on Demand -ominaisuus mahdollistaa kaikkien pilveen tallennettujen tiedostojen käyttämisen ilman niiden lataamista ja tallennustilan käyttämistä laitteella.

Kaikki OneDrive-kansion tiedostot näkyvät Resurssienhallinnassa normaalisti ja niitä voi myös käyttää normaalisti.

Tiedostolistauksessa vain pilvessä olevan tiedoston kohdalla on pilvikuvake. Käytännössä pilviversion käyttö on samanlaista kuin muidenkin tiedostojen. Olettaen tietysti, että verkkoyhteys on käytössä.

Videonikkarin uusi turbotyökalu

Story Remix on Microsoftin Movie Maker toiseen potenssiin. Uusi sovellus analysoi sisältöjä tekoälyn avulla ja koostaa automaattisesti videotarinoita musiikkiraitoineen, teemoineen ja siirtymineen.

Videoon voi myös upottaa 3D-tehosteita helposti vetämällä ja pudottamalla.

MTV julkaisee artikkelin yhteistyössä Kotimikro-lehden kanssa.

Muita Kotimikro-lehden artikkeleita:

***

1:28

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.