Williams-talli tiedostaa autonsa merkittävän vian: “Emme voi korjata sitä maanantaina”

Williams-tallin tulokaskuljettaja George Russell kertoo brittitallin löytäneen autostaan merkittävän vian, jonka korjaamiseen tarvitaan kuitenkin aikaa useampi osakilpailu.

Viime kaudella formulasarjan hännänhuipuksi romahtaneen Williamsin suorituskyky ei näyttänyt kauden avauksessa Australiassa kehittymisen merkkejä. Russell ja hänen tallitoverinsa Robert Kubica olivat täysin vailla aseita suorituskyvyttömän autonsa ohjaimissa.

Russell kertoo tallin olevan kuitenkin toiveikas vauhdin kohenemisen suhteen, mutta kurssin kääntäminen ottaa oman aikansa.

– Meillä on yksi perustavanlaatuinen ongelma, josta en halua keskustella julkisesti. Tiedämme mikä se on, mutta emme voi korjata sitä maanantaina. Näin merkittävän asian korjaamiseen kuluu kuukausia kehitystä, työtä simulaattorissa ja suunnitteluosastolla, Russell kertoi formulasarjan virallisille verkkosivuille.

– Ikävä kyllä meiltä kuluu joukko kisoja, ennen kuin voimme taistella. Tässä tilanteessa olemme nyt. Kun korjaamme tämän merkittävän vian, niin otamme ison harppauksen eteenpäin. Olemme senkin jälkeen luultavasti joukon hännillä, mutta silloin meillä on mahdollisuus taisteluun.

– Tällä hetkellä meillä ei ole mitään toivoa, koska olemme niin kaukana muiden perässä, Russell kiteytti tallin synkän tilanteen.

Lue myös:

    Uusimmat