Alopeciaa sairastava Jada Pinkett Smithin hiukset näyttävät kasvavan takaisin: "Katsotaan"

Will Smith kertoo parisuhteestaan Jada Pinkett Smithin kanssa 1:32
Will Smith kertoo avioliitostaan Jada Pinkett Smithin kanssa.

Näyttelijä Jada Pinkett Smith sairastaa alopeciaa.

Näyttelijä Jada Pinkett Smith on kertonut avoimesti sairastavansa alopeciaa, joka aiheuttaa karvojen lähtemistä pieneltä alueelta tai koko kehosta. Pinkett Smithin tapauksessa hän on kertonut kärsivänsä hiustenlähdöstä. 

Nyt kuitenkin tähti on julkaissut Instagramiin ennen ja jälkeen -kuvia, joissa jälkimmäisessä hänelle on kasvanut selkeästi parisen senttiä hiuksia takaisin. 

–  Tämä tukka käyttäytyy kuin se yrittäisi tulla takaisin. Edelleen on joitakin ongelmakohtia, mutta katsotaan, Pinkett Smith kirjoitti. 

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pinkett Smithin hiusten puute nousi otsikoihin helmikuussa 2022, kun hänen aviomiehensä, näyttelijä Will Smith  löi kasvoihin lavalla Oscar-gaalassa silloin esiintynyttä  Chris Rockia tämän vitsailtua Pinkett Smithin kaljuuntumisesta. 

– Pidä vaimoni nimi poissa suustasi, Smith huusi kirosanojen kera.

Aggressiivisuutensa myötä Smith sai Oscareihin 10 vuoden porttikiellon Yhdysvaltain elokuva-akatemialta. Hän ei saa osallistua mihinkään akatemian järjestämään tapahtumaan edes virtuaalisesti. 

Smith ilmoitti myöhemmin luopuvansa akatemian jäsenyydestä, koska hän on mielestään pettänyt sen luottamuksen.

Smith pahoitteli käytöstään jo gaalassa, kun hänet palkittiin parhaan miespääosan Oscarilla. Smith on myös pyytänyt julkisesti anteeksi Rockilta.

Pariskunnalla on kaksi lasta: Jaden, 25, ja Willow, 22.

Pinkett Smith on näytellyt muiden muassa elokuvissa Pähkähullu professoriThe Matrix Reloaded ja The Matrix Revolutions sekä tv-sarjassa Gotham.

Lue myös:

    Uusimmat