WhatsAppiin on tulossa uusi ominaisuus – yhtiö haluaa vähentää hermoja kurittavaa viestitulvaa

MTV vertaili: Mitä eroa on WhatsAppilla, Signalilla ja Telegramilla, ja mihin niistä voi luottaa? 3:55
MTV vertaili: Mitä eroa on WhatsAppilla, Signalilla ja Telegramilla, ja mihin niistä voi luottaa?

Suosittu viestisovellus WhatsApp valmistelee uutta ominaisuutta. Jatkossa viestiketjuja voisi lisätä ”lue myöhemmin” -listalle.

Pocketnow-sivuston mukaan tuleva toiminto korvaisi nykyisen keskustelujen arkistoinnin.

Lue myöhemmin -toiminnon avulla vähemmän tärkeät keskustelut voi siirtää omalle listalleen eikä niistä siirron jälkeen saa enää ilmoituksia.

Näin ollen voi helposti suodattaa alkuvalikosta esimerkiksi sellaiset ryhmäkeskustelut, joita käyttää vain harvoin. Tuloksena on siistimpi aloitussivu, jossa vain tärkeät keskustelut ovat näkyvillä.

Viitteitä uudistuksesta on havaittu WhatsAppin tuoreimmissa beetaversioissa, joskin se on vielä kehitysvaiheessa.

Vaikuttaa siltä, että lue myöhemmin -painike toimii samalla lailla kuin nykyinen arkistointi. Arkistointi löytyy painamalla haluttua keskustelua pohjassa ja sen jälkeen valitsemalla yläpaneelista nuolta alaspäin osoittava kuvake.

Siinä missä arkistoidut keskustelut palaavat aloitusruudulle muiden keskustelujen osapuolien lähettäessä niihin viestejä, myöhemmin luettavaksi asetetut keskustelut pysyvät omalla listallaan.

Uudistuksen tavoitteena onkin vähentää keskeytyksiä ja ärsytystä aiheuttavia viesti-ilmoituksia ja aloitusruudun ruuhkautumista.

Lue myös:

    Uusimmat