Mainos

WhatsApp päivittyi Windows-puhelimille – uusia ominaisuuksia

WhatsApp jatkaa Windows-puhelinten tukemista ja onkin julkaissut sovellukselleen jälleen uuden päivityksen.

Uusi 2.12.344-versionumero kantava päivitetty versio WhatsAppista tuo sen jälleen parin ominaisuuden osalta linjaan sovelluksen muiden eri alustojen versioiden kanssa. Päivityksestä on kertonut muun muassa MSPoweruser-sivusto.

Uuden version WhatsAppilla voi nyt Windows-puhelimissakin leikata videon halutun mittaiseksi ennen sen lähettämistä. Hiljattain WhatsApp lisäsi sovellukseen jo mahdollisuuden pakata lähetettävä video pienikokoisemmaksi.

Lisäksi toisena uutena ominaisuutena myös WhatsAppin Windows-versio saa nyt tuen dokumenttien lähetykselle. Aluksi tältä osin tosin tuetaan vain PDF-tiedostoja. WhatsApp lisäsi vastaavan dokumenttijaon sovelluksensa Android- ja iPhone-versioihin maaliskuun alussa.

Helmikuun lopulla WhatsApp ilmoitti lopettavansa sovelluksensa tukemisen muun muassa vanhoissa Nokian puhelimissa sekä ensimmäisissä Windows Phone -versioissa. Windows Phone -tuen lopetus ei kuitenkaan koske lainkaan esimerkiksi Nokian Lumioita, koska ne ovat aina alusta alkaen tulleet uudemmalla, WhatsAppin vielä tukemalla versiolla käyttöjärjestelmästä.

Nyt päivittynyt WIndows Phone 8 ja Windows 10 -puhelinten WhatsApp löytyy Windowsin Kaupasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.