Mainos

WhatsApp havittelee lisää yrityskäyttäjiä – luotettavat yritystilit helpompi tunnistaa

Uudistus auttaa varmistamaan sen, että yrityksen nimissä viestivän tahon yhteystiedot todella kuuluvat oikealle yritykselle.

Viestisovellus WhatsApp testaa parhaillaan yrityksille suunnattua sertifikaattia, jonka avulla luotettavat yritystilit on helpompi tunnistaa, uutisoi The Verge. Ominaisuus on vasta kokeiluvaiheessa ja mukana on toistaiseksi rajoitettu määrä yrityksiä.

Uudistus hyödyttäisi sekä yrityksiä että heidän asiakkaitaan. Jos uudistus otetaan pysyvästi käyttöön, WhatsAppissa viestivät yritykset on helppo tunnistaa aidoiksi. Vihreän sertifikaatin saa, kun WhatsApp on todennut yrityksen yhteystiedot oikeiksi.

Yritysten lähettämät viestit on myös helpompi erottaa muusta viestinnästä, sillä sertifioitujen yritysten lähettämät viestit näkyvät keltaisella pohjalla. Yritysten kanssa käytyjä keskusteluja ei voi myöskään poistaa viestihistoriastaan.

Sertifikaatti tuo lisäuskottavuutta WhatsAppissa viestiville yrityksille, ja tämä saattaa houkutella yhä useampia yrityksiä ottamaan WhatsAppin osaksi viestintäänsä. Käytäntö on tuttu Facebookista, joka merkitsee luotettavaksi toteamansa yritystilit harmaalla merkillä.

Ilmassa on myös vahvoja viitteitä siitä, että WhatsApp olisi lanseeraamassa yrityskäyttöön erillistä sovellusta, kertoo Business Insider. Tähän viittaa muun muassa WhatsAppin työpaikkailmoitus, jossa haetaan asiantuntijaa työskentelemään nimenomaan WhatsApp Business app -sovelluksen parissa.

***


Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja