WhatsApp esitteli uusia toimintoja ryhmäkeskusteluihin

Ryhmäkeskustelut ovat iso osa WhatsAppia ja ovat todella suosittuja ympäri maailmaa. Nyt WhatsApp on parannellut ryhmäkeskusteluja ja ne ovat saaneet uusia ominaisuuksia. WhatsApp tiedottaa uudistuksista blogissaan.

WhatsAppin uusia ominaisuuksia:

  • Ryhmän kuvaus: lyhyt kuvaus ryhmästä, mistä voi selvitä esimerkiksi ryhmän tarkoitus, rajoituksia tai esimerkiksi keskustelujen aihealueita. Näin ryhmään liittyvä henkilö saa nopeasti tietoa ryhmästä.
  • Ylläpitäjän asetukset: ryhmän ylläpitäjä voi rajoittaa, ketkä voivat vaihtaa ryhmän nimeä, kuvaketta ja kuvausta.
  • Ryhmän kertaus: mikäli käyttäjä ei ole hetkeen selannut ryhmäkeskustelua, voi hän kerrata nopeasti keskustelun kohdat, joissa hän on mainittu.
  • Keskustelijoiden haku: ryhmän tiedot -kohdassa voi jatkossa etsiä ryhmän henkilöitä nimillä.

Ylläpitäjät voivat myös jatkossa poistaa ylläpitäjän oikeudet toisilta ylläpitäjiltä. Ryhmän perustajia ei voi myöskään ryhmäkeskustelusta, jonka he ovat aloittaneet. Jatkossa käyttäjää, joka on poistunut useasti tietystä ryhmästä, ei voi enää lisätä toistuvasti ryhmään.

WhatsApp kertoi myös aiemmin, että palvelussa voi soittaa ryhmäpuheluita sekä videoiden kera tai sitten pelkän äänen avulla. Uudet ominaisuudet ovat saatavilla Androidilla ja iOS:lla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja