Weekend Festivalin artisteilla on 2000 sivua raideripyyntöjä – mukana tuoksukynttilöitä ja kuva koirasta

Ensi viikonloppuna järjestettävillä Weekend Festivaaleilal esiintyvillä maailmantähdiltä löytyy pitkät listat raiderivaatimuksia.

Helsingissä ja Pärnussa ensi viikon lopulla järjestettävät Weekend Festivaalit tuovat kaikkiaan 140 artistia Suomeen ja Viroon. Artistien raiderien, vaatimuslistat ovat yhteensä 2 000 sivun mittaisia, festivaalin tiedotteessa kerrotaan. Tiedotteen mukaan pelkästään hollantilaisen EDM-tähti Martin Garrixin raideri kattaa 111 sivua.

Artistien erikoisimpia vaatimuksia ovat purkki hiusvahaa, pari valkoisia sukkia, yhdet mustat miesten alushousut, kaupungin matkamuistomagneetti, tuoksukynttilöitä ja hammasharjoja sekä raaputusarpoja lisäpalkkion saamisen toivossa. Eräs artisti vaatii, että hänen takahuoneelta löytyy kehystetty kuva artistin koirasta.

– Monilla artisteilla on humoristisia toiveita takahuoneisiin. Tämä tapahtumien järjestäjiä koetteleva tapa liittyy alan kulttuuriin, eivätkä kaikki toiveet ole siis aivan vakavissaan esitettyjä. Järjestäjät toki tekevät parhaansa toteuttaakseen niistä kaikki ja menevät sillä tavoin mukaan tähän esiintyjien ”leikkiin”, tiedotteessa sanotaan.

Myös ympäristöstä pyritään pitämään huolta. Valtaosa festivaalien artisteista on kieltänyt muovisten astioiden käytön tarjoilujen yhteydessä.

Weekend Festival järjestetään Helsingissä 17.-19. elokuuta ja Viron Pärnussa 16.-18. elokuuta. Suuri osa artisteista nähdään sekä Helsingissä, että Pärnussa. Artistikattaukseen kuuluvat muun muassa David Guetta, Martin Garrix, Hardwell, Macklemore ja The Prodigy.

Lue myös:

    Uusimmat