Weekend Festival varoittaa lippuhuijauksista – erityisesti nettipalveluissa oltava tarkkana

Weekend-festivaali varoittaa kaikkia lippuhuijauksista ja vääristä hinnoista.

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna (4. ja 5.8) järjestettävän Weekend Festivalin järjestäjät varoittavat lippuhuijauksista ja ylihalvoista hinnoista. Suuri kysyntä ja myynti nettipalveluissa saattavat johtaa huijauksiin.

– Haluamme varoittaa jälkimarkkinoilta lippuja ostavia siitä, etteivät kaikki lippuja kauppaavat ole rehellisellä asialla, Weekend Festivalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen kertoo tiedotteessa.

Myös nettipalstoilta ostettujen lippujen suhteen kannattaa olla erityisen tarkkana. Tänä vuonna festivaaleille on saanut lippuja sitä halvemmalla, mitä aikaisemmin ne on ostanut. 

–  Vääriä lippuja kauppaavat huijarit saattavat vakuuttaa, että he ovat ostaneet lippunsa jo aikoja sitten ja pystyvät siksi myymään niitä halvemmalla kuin viralliset lippukaupat, Heikkinen varoittaa.

Tarkkana kannattaa olla myös lippujen viivakoodeissa, jotka käyvät tapahtuman portilla vain kerran päivässä. Epärehellinen myyjä saattaa printata useita lippuja, joissa on identtinen viivakoodi.

– Tällöin kuitenkin vain ensimmäinen lipulla sisään pyrkinyt pääsee sisälle ja muut eivät, sillä kyseessä on kopioitu lippu, muistuttaa Heikkinen.

Tänä vuonna festivaaleille odotetaan yhteensä noin 60 000 henkeä. Alueella on useita lavoja, joilla esiintyy joukko niin kotimaisia kuin ulkomaisia tähtiä.

Päälavalla esiintyy perjantaina 4. elokuuta muun muassa norjalainen DJ-tuottaja Alan Walker, hollantilais-DJ Don Diablo ja yhdysvaltalainen hip hop -duo Rae Sremmurd.

Lauantain päälavalla esiintyvät muun muassa kotimainen Reino Nordin, norjalais-ruotsalainen DJ-kaksikko Tungevaag & Raban sekä brittiläinen EDM-yhtye Clean Bandit.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja