Weekend Festival muuttuu ikärajalliseksi – ensimmäiset artistit julki

Norjalainen huippu-DJ Alan Walker viihtyy Suomessa – kertoo MTV:lle Suomi-suhteestaan ja yhteistyöstään Käärijän kanssa 5:28
Katso video: Huippu-DJ Alan Walker kertoo MTV Viihteen haastattelussa muun muassa yhteistyöstään Käärijän kanssa.

Weekend Festival muuttuu ensi vuodesta alkaen K-18 -tapahtumaksi.

Weekend Festivalia vietetään jälleen ensi kesänä Espoon Vermon tapahtumapuistossa. Ensimmäiset artistit 2.3. elokuuta 2024 järjestettävälle Weekend Festivalille on nyt julkaistu.

Weekend Festivalin lavalla nähdään tulevana kesänä elektronisen musiikin tähtiä. Tähän mennessä kiinnitettyjä artisteja ovat Timmy Trumpet, Will Sparks, Showtek, Tungevaag,Ann Clue, Boris Brejcha, Darude, Deniz Bul, Klangkunst, Morits Hofbauer, Sub Zero Project, Brennan Heart, Da Tweekaz, Kanine, Vibe Chemistry.

Festivaali muuttuu ensi vuodesta alkaen K-18 -tapahtumaksi ja koko kesän 2024 festivaali tullaan järjestämään ikärajallisena. Näin ollen koko festivaali on sallittu vain 18 vuotta täyttäneille. Päätökseen syntyyn on Weekend Festivalin tiedotteen mukaan vaikuttanut jatkuvasti noussut keski-ikä. Vuonna 2023 festivaalivieraiden keski-ikä oli 29 vuotta, ja alaikäisten osuus vuoden 2023 festivaalikävijöistä oli 2 prosenttia.

Asiakkaidemme kokemus on meille tärkeää, ja heitä varten teemme tapahtumaa. Elektroninen musiikki on myös luonnollisella tavalla nostanut tapahtuman keski-ikää ja nuorempien asiakkaiden määrä on laskenut. K-18 -festivaali nostaa myös asiakkaidemme palvelukokemusta, kun esimerkiksi alueen sisäinen liikkuminen sujuvoituu. Siksi päätös siirtyä ikärajalliseen festivaalin oli hyvin luonnollinen, kertoo Weekend Festivalin markkinointijohtaja Atro Anttila festivaalin tiedotteessa. 

Lue myös:

    Uusimmat