Festarikesä lähestyy vauhdilla – Florence + the Machine saapuu elokuussa Flow'hun

MTV Uutisten haastattelussa Flow-festivaalien konkari Pyhimys 2:36
Katso video: Flow järjestettiin edellisen kerran elokuussa 2019. Tuolloin MTV Uutisten haastateltavana nähtiin rap-artisti Pyhimys.

Helsingissä kesällä juhlittava Flow-festivaali on kiinnittänyt ohjelmistoonsa uusia nimiä.

Brittiläinen yhtye Florence + The Machine soittaa yhden harvoista Euroopan konserteistaan ensi kesänä Helsingin Suvilahdessa 12.–14. elokuuta järjestettävällä Flow-festivaalissa. Flow on julkistanut artistiuutisen myötä myös päiväkohtaisen ohjelmansa.

Miljoonia albumeja myynyt ja lukuisia musiikkialan palkintoja saanut Florence + The Machine valloittaa yhtyeineen Suvilahden päälavan festivaalilauantaina. Vuoden 2022 festivaalille on julkistettu aiemmin jo muita tunnettuja kansainvälisiä nimiä, kuten Gorillaz sekä Nick Cave & The Bad Seeds.

Muita uusia Flow-kiinnityksiä ovat korona-ajan menestysartistiksi noussut Holly Humberstone sekä r&b-musiikin lupaaviin nimiin lukeutuva yhdysvaltalaisartisti Q, eli Q Madsen.

Uusia kotimaisia nimiä Flow'n artistikatraassa ovat muun muassa Vesala, Gettomasa, Gasellit, Ibe sekä Arppa.

Aiemmin vuoden 2022 tapahtumaan on kiinnitetty on jo muun muassa Michael Kiwanuka, Sigrid, Fred Again.., Bikini Kill ja Princess Nokia.

– Flow Festivalilla sekä koko kansainvälisellä festivaalialalla on vahva usko ensi kesään ja Flow'n tuotanto kulkee totutusti elokuuta kohti. Tilanne on kehittynyt merkittävästi viime vuodesta. Meillä tekijöillä, yleisöllä ja artisteilla on kaipuu takaisin festivaaleille ja olemme voineet jälleen koota Flow'lle tyypillisen runsaan ja kansainvälisen ohjelman. kertoo festivaalin toimitusjohtaja Suvi Kallio tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat